PingProperties & BOB Autowas realiseren hypermoderne wasstraat

27-09-2019

PingProperties realiseert namens één van haar fondsen samen met BOB Autowas een nieuwe hypermoderne wasstraat op bedrijventerrein Cornelisland in Ridderkerk. Door de aankoop van de grond en financiering van deze ontwikkeling wordt het fonds eigenaar van deze locatie. Met deze samenwerking wordt het voor BOB Autowas mogelijk haar strategische doelstellingen te realiseren. PingProperties creëert hiermee een mooie toevoeging op haar bestaande portefeuille. Een goed voorbeeld hoe een duurzame en goede relatie met de huurder kan leiden tot verdere ontwikkeling van een beleggingsportefeuille.

De nieuwe vestiging in Ridderkerk, gelegen direct naast het knooppunt rijksweg A15/A16, verhoogt de dekkingsgraad van BOB Autowas in de regio Rijnmond aanzienlijk en is daarmee complementair aan de bestaande BOB Autowas vestigingen in Rotterdam Zuid en Schiedam. De verwachte opening is in mei 2020.

 

Over BOB Autowas
Eind 2004 opende BOB Autowas als eerste carwash een binnenreinigingsband in Nederland. Destijds een nieuwe ontwikkeling die uniek was in Nederland. Het werd een groot succes. Inmiddels heeft het bedrijf 17 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in het buitenland. Daarmee is het bedrijf marktleider in de Nederlandse carwash-sector.

BOB Autowas werkt hard aan de uitbreiding van het aantal vestigingen in Nederland. Op de nieuwbouwlocatie in Ridderkerk wordt de nieuwste en meest vooruitstrevende technologie ingebouwd op het gebied van autowassen. Naast de bekende wasstraat wordt ook de interieurband gerealiseerd. Na oplevering worden bij deze carwash vestiging straks circa 150.000 tot 200.000 auto’s per jaar gereinigd.

Ga terug

Nieuws

14-10-2020

PingProperties ontwikkelt nieuwe bedrijfsruimte voor Topcon op Dutch Tech Campus, Zoetermeer

PingProperties gaat op Dutch Tech Campus in Zoetermeer voor Topcon Europe Positioning B.V. een gloednieuwe stand alone bedrijfsruimte realiseren. Na oplevering van het gebouw, dat wordt ontwikkeld aan de Werner von Siemensstraat, huurt Topcon 3.350 m² vloeroppervlakte met daarbij kantoren en parkeerplaatsen. Topcon had eind vorig jaar al aangegeven zich langjarig te willen verbinden aan DTC. Onlangs zijn PingProperties en Topcon een nieuwe locatie overeengekomen, waardoor de ontwikkeling van de stand alone bedrijfsruimte voor Topcon mogelijk is geworden. De uitstekende ligging en de synergetische voordelen van de campus speelden een belangrijke rol in de keuze voor DTC. Naar verwachting zal Topcon in de zomer van 2021 haar intrek nemen op de campus.

 

Lees meer

05-10-2020

PingProperties levert 15.000 m² op aan ROC Rijn IJssel

PingProperties PingProperties heeft 15.000 m² kantoor- & onderwijsruimte, inclusief 170 parkeerplaatsen, opgeleverd aan ROC Rijn IJssel waarmee het huurcontract is ingegaan. De gebouwen betreffen twee voormalige kantoren van AkzoNobel, waaronder de karakteristieke Witte Villa, waar tot voor kort het hoofdkantoor van chemiegigant Teijin Aramid was gevestigd. In de AkzoNobel-toren huurt het ROC de onderste vier verdiepingen. Beiden gebouwen, gelegen op de kop van het voormalig AkzoNobel – ENKA terrein aan de Velperweg 76, Arnhem, zijn gehuurd ten behoeve van de centrale staf en het onderwijscluster Creatieve Industrie. ROC neemt, na een grootschalige verbouwing, in de zomer van 2021 haar intrek in de kantoren. Hierdoor verbindt het ROC zich voor zeer lange tijd aan het gebied.

 

Lees meer

30-09-2020

Siemens Mobility B.V. kiest langjarig voor Dutch Tech Campus

PingProperties heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Siemens Mobility B.V., waarmee Siemens zich voor lange tijd verbindt aan Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Er is een tienjarige huurovereenkomst gesloten voor het gebouw aan de Werner Von Siemensstraat 5, direct gelegen naast de huidige locatie van Siemens Mobility. Het betreft een overeenkomst voor ca. 4.200 m² v.v.o. en 80 parkeerplaatsen. Onderdeel van de overeenkomst is het verduurzamen van het gebouw, inclusief een nieuwe hoofdentree. In september 2021, na de renovatie, neemt Siemens Mobility haar intrek in haar nieuwe kantoor. Met de keuze van Siemens Mobility voor DTC spreekt het bedrijf haar vertrouwen uit in zowel de campus alsook het omliggende gebied waar in de komende jaren volop wordt geïnvesteerd.

Lees meer
Alle nieuwsberichten