PingProperties & BOB Autowas realiseren hypermoderne wasstraat

27-09-2019

PingProperties realiseert namens één van haar fondsen samen met BOB Autowas een nieuwe hypermoderne wasstraat op bedrijventerrein Cornelisland in Ridderkerk. Door de aankoop van de grond en financiering van deze ontwikkeling wordt het fonds eigenaar van deze locatie. Met deze samenwerking wordt het voor BOB Autowas mogelijk haar strategische doelstellingen te realiseren. PingProperties creëert hiermee een mooie toevoeging op haar bestaande portefeuille. Een goed voorbeeld hoe een duurzame en goede relatie met de huurder kan leiden tot verdere ontwikkeling van een beleggingsportefeuille.

De nieuwe vestiging in Ridderkerk, gelegen direct naast het knooppunt rijksweg A15/A16, verhoogt de dekkingsgraad van BOB Autowas in de regio Rijnmond aanzienlijk en is daarmee complementair aan de bestaande BOB Autowas vestigingen in Rotterdam Zuid en Schiedam. De verwachte opening is in mei 2020.

 

Over BOB Autowas
Eind 2004 opende BOB Autowas als eerste carwash een binnenreinigingsband in Nederland. Destijds een nieuwe ontwikkeling die uniek was in Nederland. Het werd een groot succes. Inmiddels heeft het bedrijf 17 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in het buitenland. Daarmee is het bedrijf marktleider in de Nederlandse carwash-sector.

BOB Autowas werkt hard aan de uitbreiding van het aantal vestigingen in Nederland. Op de nieuwbouwlocatie in Ridderkerk wordt de nieuwste en meest vooruitstrevende technologie ingebouwd op het gebied van autowassen. Naast de bekende wasstraat wordt ook de interieurband gerealiseerd. Na oplevering worden bij deze carwash vestiging straks circa 150.000 tot 200.000 auto’s per jaar gereinigd.

Ga terug