PingProperties

PingProperties is een investment management organisatie die duurzame waarden toevoegt aan bestaand commercieel vastgoed en de ruimtelijke omgeving en daarmee hoogwaardige beleggingen creëert voor de toekomst. 

 

Met een enthousiast team en al 20 jaar professionele ervaring in de vastgoedmarkt heeft PingProperties een sterke positie en kritische massa opgebouwd. Ons trackrecord, onze marktkennis en ons corporate netwerk stellen ons in staat de markt scherp in de gaten te houden en aantrekkelijke investeringsmogelijkheden te realiseren. Wij werken hierbij samen met een select aantal strategische investeringspartners, waaronder PingInvestors. PingProperties beheert op dit moment een belegd vermogen van ca. 600 miljoen euro en is gevestigd op Schiphol.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Eigenaarschap

Doorzettingsvermogen

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat betekent dat wij eerlijk en oprecht handelen. Daarom werken we graag samen met partners die net als wij beschikken over een intrinsieke  betrouwbaarheid. Daarbij zeggen wij wat we doen en doen wat we zeggen. Want alleen als je op elkaar kunt vertrouwen, kun je een lange termijn relatie bouwen. Bij ons is eerlijk met elkaar omgaan, zowel intern als buiten de organisatie, een belangrijke eigenschap.

PingProperties opereert aan de institutionele kant van de vastgoedmarkt. Door onze transparante en toegankelijke grondhouding kunnen partijen op ons vertrouwen.

Onze werkwijze creëert eigenaarschap. Het gaat ons niet alleen om het resultaat maar ook om de manier waarop we dit bereiken. Wij zijn betrokken en creatief in onze ideeën en plannen, maar tegelijkertijd realistisch. Om onze doelen te bereiken, verplichten we onszelf om taken met een maximum aan effectiviteit en efficiëntie uit te voeren en nemen we de volledige verantwoordelijkheid hierover. Het is een doelbewust verlangen om ons voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Dit geeft ons energie en maakt ons trots. ​

We hebben de wilskracht en vastberadenheid om iets te bereiken en zijn pas tevreden als het voorgenomen resultaat wordt behaald. We hebben een winnaarsmentaliteit en houden van zichtbaar resultaat. Om slagvaardig te kunnen opereren houden we van korte lijnen en snelle doordachte beslissingen. Bij tegenslagen geven we niet op, maar lossen dit op door daadkracht en creativiteit. Wij zijn ambitieus, leergierig en gaan graag uitdagingen aan.

mission_icon_round

Missie

PingProperties voegt duurzame waarden toe aan bestaand commercieel vastgoed en de ruimtelijke omgeving.

vision_icon_round

Visie

We streven naar een goed resultaat; zowel voor de duurzame toekomst van het gebouw (en haar omgeving), de gebruiker(s), voor onze investeerder(s) en voor onszelf. Dit realiseren we met een efficiënt en effectief werkende organisatie waarbij onze mensen met veel energie en voldoening samenwerken.

Groei van onze portefeuille is niet een doel op zich. Het is onze ambitie om onafhankelijk te blijven en continuïteit te waarborgen.

Een duurzame toekomst

Elk gebouw of locatie verdient een duurzame toekomst. Door het ontwikkelen van strategische oplossingen voor complexe bouwkundige, financiële én commerciële vraagstukken, creëert PingProperties hoogwaardige onroerend goed beleggingen die bijdragen aan die toekomst. Met visie en creativiteit voegen wij zo duurzame waarden toe aan gebouwen en de ruimtelijke omgeving. Waarde voor huurders, waarde voor investeerders, waarde voor de omgeving en waarde voor andere betrokkenen. Dat is onze kracht en daarmee maken we voor iedereen een blijvend verschil. Voor nu en in de toekomst.

 

creating a lasting difference