(Re)Development

De beleggingswaarde van gebouwen wordt steeds meer bepaald door de locatie, functie en het duurzame karakter in relatie tot de tevredenheid van de gebruikers. De afgelopen jaren heeft PingProperties meerdere verouderde gebouwen en hun omgeving nieuw leven ingeblazen door deze succesvol te (her)ontwikkelen, nieuwe functies toe te voegen en oplossingen te realiseren die duurzaam waarde creëren voor alle betrokkenen.

Wij vinden dat gebouwen en hun omgeving een duurzame toekomst moeten hebben. Daarmee wordt het gemeenschappelijke belang ondersteund van verantwoord omgaan met de omgeving en wordt een positief toekomstperspectief geboden. Niet alleen aan huidige gebruikers maar ook aan nieuwe generaties. Door slim en duurzaam investeren in de ontwikkeling van verouderde gebieden, voegen wij niet alleen waarde toe voor onze investeerders, maar creëren we ook een blijvend verschil in gebruikerswaarde en omgevingswaarde.

Met (her)ontwikkeling, renovatie en/of programmatische toevoegingen kunnen verouderde gebouwen een toekomst krijgen. Door functie, kwaliteit en uitstraling te verbeteren, voegen wij waarde toe voor de huurder, de gebruiker, de omgeving en de belegger. Verouderde gebouwen krijgen zo weer een toekomst.