(Re)Development

De beleggingswaarde van gebouwen wordt steeds meer bepaald door de locatie, functie, uitstraling en het duurzame karakter in relatie tot de tevredenheid van de gebruikers. PingProperties geeft toekomst aan verouderde gebouwen en hun omgeving door te (her)ontwikkelen, nieuwe functies toe te voegen en te investeren in duurzaamheid.

Wat is de functie van het gebouw en hoe maakt het deel uit van de omgeving? Wij hebben ruime ervaring in transformaties van verouderde bedrijventerreinen naar dynamische locaties: een gebied waar functies samenkomen en bedrijven elkaar versterken. Deze synergie zorgt voor een zeer aantrekkelijk vestigingsklimaat waar ook andere bedrijven zich graag bij aansluiten.

Met (her)ontwikkeling, renovatie en/of programmatische toevoegingen van verouderde gebouwen krijgen locaties weer een toekomst. Ons doel is om onze kantoorgebouwen minimaal te certificeren met een energielabel A+ en een BREAAM-in-use, waarbij alle nieuwe bouwmaterialen die worden toegevoegd worden vastgelegd in een gebouwpaspoort.