Welkom

PingProperties is een investment management organisatie die haar gebouwen en gebieden transformeert naar een duurzame toekomst. Ieder gebouw of project kent weer andere uitdagingen en daarom ontwikkelen wij hiervoor steeds een nieuwe visie en businessplan. En vervolgens dit ook kunnen realiseren, daar worden wij blij van!

 

We denken autonoom en conformeren ons niet snel aan wat voor de hand ligt. Ieder vanuit zijn eigen functierol, taakgebied en doelstellingen. Deze eigenzinnigheid heeft ons team tot bijzondere resultaten gebracht met een groot gerenommeerd netwerk en uniek track record van 20 jaar.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste professionals die transparant zijn in hun communicatie, slagvaardig in het vinden van creatieve en duurzame oplossingen, en die geen uitdaging uit de weg gaan. We werken met veel betrokkenheid en passie voor ons vak en zijn trots op de resultaten die we samen bereiken. Ons verantwoordelijkheidsgevoel komt uit het hart.

Binnen PingProperties krijg je de volledige verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van je eigen carrière, terwijl wij de investering, steun en het raamwerk bieden. Zo kun jij je 100% concentreren op de uitdagingen in je werk.

Naar home

Vacatures

Ben je een enthousiaste, gedreven professional en geïnteresseerd in werken bij PingProperties? Dan komen wij graag in contact met jou. Binnen PingProperties krijg je de volledige verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van je eigen carrière, terwijl wij de investering, steun en het raamwerk bieden. Zo kun jij je 100% concentreren op de uitdagingen in je werk.


Vind je geen (geschikte) vacature, maar ben je iemand waar wij niet omheen kunnen? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en CV naar Chantal van Klingeren (HR manager):

E cvanklingeren@pingproperties.com, T 020 564 04 20

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

3 collega’s stellen zich graag aan jou voor

Charlotte Willems

Business Relations- & Asset Manager

Sander Rovers

Investment manager

Wilson Wong

(Re)Development manager

“Als kind vond ik vastgoed al fantastisch. Vrienden van mijn ouders spraken met zoveel liefde over hun vastgoedprojecten tijdens mooie vakantiediners aan de mediterraan, dat ik op jonge leeftijd al besloot dat ik in het vastgoed wilde werken. Uiteindelijk, na het opzetten van een eigen onderneming en operationeel eindverantwoordelijk te zijn geweest bij een digitale consultancy, besloot ik in 2020 de overstap te maken naar vastgoed en mijn investeringshart te volgen.”

Ik heb heel bewust voor PingProperties gekozen; een eerlijk bedrijf, met verschillende soorten assets in portefeuille en gerenommeerd in de vastgoedmarkt. Ik geniet iedere dag van het bedrijf. We hebben een ondernemende cultuur, we denken pragmatisch en we zijn allemaal doeners. Onze kracht ligt in het toevoegen van waarde aan het object en de omgeving d.m.v. (her)ontwikkeling. Dat vergt vakbekwaamheid, doorzettingsvermogen, goede energie en ondernemend acteren. Het team bestaat uit zeer bekwame slimme spelers met vakkennis en ervaring, waar ook veel gelachen wordt!

Bij PingProperties krijg je veel vrijheid om verschillende activiteiten op te pakken: visies creëren voor gebiedsontwikkeling, vastgoed concepten bedenken, business plannen maken, connecties leggen met stakeholders, acquisities, projectontwikkeling, renovatie, verduurzaming, asset management en verkopen. Onze integrale aanpak en ons team met verschillende expertises is voor investeerders en voor gebruikers erg waardevol, en daarom is PingProperties voor mij een fantastische plek om te werken.

“Mijn Delftse achtergrond in ontwerpend analyseren en denken komt hierbij uitstekend van pas.”

Na mijn afstuderen aan de TU Delft ben ik direct aan de slag gegaan als asset manager bij PingProperties, het bedrijf waar ik ook mijn afstudeerstage heb gedaan. Binnen de organisatie krijg ik de ruimte om op een zelfstandige manier te werken aan het zichtbaar verbeteren van onze vastgoedportefeuille, waarbij dit wel altijd financieel hout moet snijden. Mijn Delftse achtergrond in ontwerpend analyseren en denken komt hierbij uitstekend van pas. Ik vind het belangrijk om bij de doelen die ik nastreef, mezelf ook maximaal in te zetten en ben daar dan ook best volhardend in. Binnen PingProperties krijg ik alle ruimte om mij verder te ontwikkelen. En zolang je initiatieven rationeel zijn, is er hier veel ruimte om die tot uiting te brengen.

“Je bent bij Ping betrokken van begin tot eind bij het ontwikkelen van duurzaam en goed uitgedacht vastgoed waar je alle aspecten zoals kwaliteit, planning, financiën en de stakeholders dient te managen.”

In de afgelopen jaren heb ik bij Ping mogen werken aan mooie (her)ontwikkelingen. We hebben met ons re(development) team prachtige, duurzame gebouwen ontwikkeld. We hebben gebouwd aan inspirerende omgevingen en hiermee al vele eindgebruikers tevreden gemaakt. Je bent bij Ping betrokken van begin tot eind bij het ontwikkelen van duurzaam en goed uitgedacht vastgoed waar je alle aspecten zoals kwaliteit, planning, financiën en de stakeholders dient te managen. Dit doen we samen met een klein en toegewijd team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en voert een breed scala aan werkzaamheden uit. Dit tezamen met een leuke werksfeer en gezellige collega’s maakt Ping een ontzettende gave plek om te werken.

Word jij onze nieuwe stagiaire of werkstudent?

PingProperties is op zoek naar enthousiaste stagiaires en werkstudenten die geïnteresseerd zijn om ervaring op te doen door mee te lopen op een van onze afdelingen:

 

Investment Management

verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van ca. EUR 600 miljoen aan vastgoed;


(Re)Development
verantwoordelijk voor her ontwikkeling, nieuwbouw en transformatie van diverse vastgoed investments;

Marketing
verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van onze locaties en gebouwen, waaronder twee winkelcentra en een hotel;

Finance afdeling
verantwoordelijk voor een goed financieel (administratief) beleid van de organisatie.

 

> Wat kunnen wij jou bieden

Ervaringen stagiaires / werkstudenten

Bij PingProperties ontdek je een unieke en ambitieuze werkomgeving, die niet alleen flexibel en meedenkend is, maar ook een ideale plek voor mij om als student te groeien in het domein van duurzaam vastgoed! Hier geniet ik een prettige zelfstandigheid in mijn taken, waardoor ik de overvloed aan kennis binnen deze organisatie optimaal kan benutten.
Joel Klok
Studie Msc Spatial, Transport & Environmental Economics - werkstudent ESG
Als werkstudent op de development afdeling van PingProperties heb ik de afgelopen maanden een steile leercurve doorgemaakt. Bij Ping werk je in een ambitieus en ondernemend maar bovenal erg sociaal team. Vanwege de bedrijfsstructuur met korte lijntjes doe je een brede en afdeling overstijgende kennis op over vastgoed.
Willem Janssen
Studie Management in the Built Environment - werkstudent (Re)Development
Bij PingProperties beleef ik een uitdagende stage waarbij ik niet alleen ondersteuning van mijn collega’s ontvang, maar ook de kans krijg om mezelf te ontplooien in het vastgoed.”
Tim Lafeber
Studie Hogere Hotelschool Den Haag - werkstudent Asset Management
Als werkstudent bij PingProperties heb ik significante professionele groei doorgemaakt, mede dankzij de uitzonderlijke begeleiding en steun van het team. De focus op mijn ontwikkeling en de erkenning van mijn inbreng en visie hebben mijn vaardigheden versterkt en ervoor gezorgd dat ik met buitengewoon veel plezier naar mijn werk ga.
Christiaan Links
Studie Nyenrode Business University Breukelen, BSc in Business Administration - werkstudent Investment Management

Onze cultuur

Bij PingProperties heerst een informele en transparante cultuur waarin we doelstellingen prefereren boven hiërarchie. Iedereen is bereid elkaar te helpen indien dat nodig is. We respecteren elkaars inzet en weten dat we elkaar kunnen versterken. We zijn uiterst betrokken en gedreven, streven naar uitzonderlijke resultaten en bouwen aan effectieve relaties zowel binnen als buiten onze organisatie. We zijn trots op de resultaten die we bereiken.

We gaan graag uitdagingen aan en blijven gefocust op het vinden van oplossingen en het handhaven van onze slagvaardigheid. Dit doen we vanuit onze basishouding, gebaseerd op onze kernwaarden: betrouwbaar, eigenaarschap en doorzettingsvermogen.

 

Naast inspanning bieden we ook graag ontspanning door activiteiten met elkaar te ondernemen tijdens, maar ook buiten het werk.