PingProperties en BAM Bouw en Techniek komen beheer- en onderhoudsovereenkomst overeen voor de Dutch Tech Campus te Zoetermeer

16-02-2021

PingProperties heeft BAM Bouw en Techniek gecontracteerd voor het integraal beheer en onderhoud van de Dutch Tech Campus te Zoetermeer. Op de Dutch Tech Campus zijn diverse nationale en internationale bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care op één centrale plek gehuisvest. De bedrijven zijn direct of indirect verbonden aan technologie. Het Dutch Tech Campusterrein heeft bijna 42.000 m² kantoorruimte, alsmede hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte verspreid over een terrein van 13 hectare en kent veel bedrijfskritische installaties die 24/7 operationeel dienen te zijn.

Het is de intentie van beide partijen om het beheer op deze wijze tot 2025 te blijven doen en zal jaarlijks worden geëvalueerd.

 

Een duurzame samenwerking
BAM Bouw en Techniek – Regio Zuidwest zal niet alleen de gebouwen, installaties en het terrein van de Dutch Tech Campus onderhouden en beheren, maar gaat tevens in nauwe samenwerking met PingProperties de kwaliteit van de dienstverlening voor de campus verhogen. Daarnaast heeft de samenwerking het doel om elkaars kennis en ervaring van gebouwwinst (meer comfort, meer gebruiksgemak, fijnere omgeving, minder storingen, minder overlast, snellere aanpassingen), ontwikkeling en verduurzaming te delen waarmee efficiëntie wordt verhoogd en tevens kosten verlaagd.

 

Hans van Hoven, Manager Beheer en Onderhoud: ‘BAM is vereerd met het ontvangen van deze opdracht voor het integraal beheer van de Dutch Tech Campus. Het stelt ons in de staat de jarenlange samenwerking met PingProperties verder uit te bouwen en onze toegevoegde waarde ook in de exploitatiefase te leveren’.

 

Over Dutch Tech Campus
De Dutch Tech Campus is een campus gelegen in Zoetermeer waar diverse nationale en internationale bedrijven op één centrale plek zijn gehuisvest. De bedrijven zijn direct of indirect verbonden aan technologie. De campus faciliteert in het delen van kennis en voorzieningen, stimuleert ontmoeting en schept verbinding tussen de bedrijven & de nabij gelegen onderwijsinstellingen De Haagse Hogeschool en mboRijnland (met ruim 800 IT-studenten). Door verbinding, synergetische effecten en gelijkgestemdheid ontstaan innovaties en nieuwe samenwerkingsverbanden.

 

Over BAM Bouw en Techniek
BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. We realiseren huisvestings-oplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst. Opdrachtgevers vragen ons niet alleen een gebouw of installatie op te leveren, maar willen dat wij het hele proces verzorgen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep bieden wij een totaalaanbod, van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: we zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw. www.bambouwentechniek.nl

Ga terug