PingProperties sluit huurovereenkomst met Entrpnr Finance B.V.

02-12-2020

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met Entrpnr Finance B.V.. Het full-service administratiekantoor voor ondernemers gaat in totaal 404 m² v.v.o. huren op de eerste verdieping van het kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 8 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A.

 

Steven Lagerwij, Founder van Entrpnr Finance: ‘Als snel groeiende organisatie is het voor ons belangrijk om onze medewerkers een inspirerende en professionele werkplek te bieden. Het pand aan de Lichtenauerlaan biedt ons deze plek. De contacten met PingProperties liepen erg voorspoedig. De gehanteerde no-nonsens aanpak past bij Entrpnr en wij kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking!’

 

Over Lichtenauerlaan 80
In augustus 2019 kocht PingProperties het gebouw van Blauwhoed namens één van haar investeerders middels een langjarige sale & lease back. Het kantoorpand, waar o.a. het hoofdkantoor van Blauwhoed is gevestigd, ligt aan de kop van het kantorenpark Brainpark II in Rotterdam. Het park, dat in 1999 door projectontwikkelaar Blauwhoed zelf is ontwikkeld, bestaat uit twaalf representatieve kantoorgebouwen en is gelegen langs een groene laan. Het royale perceel is ingericht met veel groenvoorzieningen en een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. De locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid vanwege de directe ligging aan de snelweg A16 (Rotterdam/Breda/ Antwerpen) en de nabijheid van metrostation Kralingse Zoom. Het gebouw zelf is goed zichtbaar vanaf de A16.

 

Met de eerdere verhuur door De Mik Bedrijfshuisvesting aan Maandag® is het gebouw volledig verhuurd.

 

Over Entrpnr Finance
Entrpnr is een full-service administratiekantoor voor ondernemers en onderscheidt zich van andere boekhoudkantoren door haar proactieve aanpak. De boekhouders van Entrpnr kijken niet alleen naar de bonnetjes, maar denken mee over het gehele administratieve proces. Hierbij maken zij gebruik van de modernste software en verwerken zij de boekhouding op dagelijkse basis. Zo is de administratie van hun klanten altijd bijgewerkt en hebben ondernemers direct de inzichten die hen helpen beter te ondernemen.
Naast boekhouding en administratieve diensten, biedt Entrpnr ook advies op het gebied van juridische zaken, HR, marketing, factoring, verzekeringen en bedrijfsfinanciering. Entrpnr heeft naast het kantoor in Rotterdam ook vestigingen in Amsterdam en Zeewolde. www.entrpnr.nl

Ga terug

Nieuws

21-06-2022

PingProperties: ROC feestelijk geopend op ENKA-campus in Arnhem

Onlangs is de nieuwe locatie van ROC Rijn IJssel op de ENKA-campus in Arnhem feestelijk geopend. Dit vreugdevolle moment is het resultaat van de in 2018 gestarte samenwerking tussen ROC Rijn IJssel en PingProperties.

Lees meer

13-06-2022

PingProperties verwelkomt Jaya’s in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Jaya’s voor een winkelunit in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Zij huurt per 1 mei 65 m² v.v.o op de eerste etage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 45, waar voorheen Limburgia was gevestigd. De winkel is strategisch gelegen, nabij de roltrappen aan de zijde van het Havenhoofd. De ruimte wordt de aankomende weken verbouwd en zal naar verwachting begin juli geopend worden. Jaya’s is een mooie aanvulling op het winkelaanbod van het centrum, aangezien er nog geen gelegenheid is waar je als winkelend publiek rustig kunt genieten van een goede lunch en lekkernijen.

Lees meer

09-06-2022

PingProperties herontwikkelt binnentuin op Dutch Tech Campus naar klimaatadaptieve ontmoetingsplaats

PingProperties is gestart met fase D van de herontwikkelingsplannen op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. In deze fase wordt het plan uitgevoerd om de binnentuin volledig te herontwikkelen tot een natuurlijke, duurzame en veilige tuin waar een evenwichtige symbiose bestaat tussen mensen en natuur. Het zal een plek worden waar mensen tot rust kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd ondersteunt de tuin ook de biodiversiteit in de ruimere omgeving.

Lees meer
Alle nieuwsberichten