PingProperties verwerft wederom een BOB Autowas vestiging

02-06-2022

Op 16 mei jl. heeft PingProperties wederom een vestiging van BOB Autowas verkregen voor haar light industrial portefeuille. De vestiging is gelegen in Amsterdam Noord aan de Monitorstraat 17, naast het NDSM-terrein.

 

Het betreft een grondpositie van 1.677 m2 met een bestaande bouw van circa 450 m2 v.v.o. waar een autowasinstallatie (extern), stofzuigplein en wasboxen zijn gevestigd. In samenwerking met PingProperties zal het gebouw grondig worden gerenoveerd en tevens uitgebreid naar 1.300 m2. Bij de uitbreiding wordt onder andere de interieurbaan toegevoegd. Hiertoe is een langjarige triple-net huurovereenkomst met BOB Autowas BV gesloten. Deze aanzienlijke uitbreiding is essentieel, omdat steeds meer mensen gebruik maken van deze locatie waardoor de logistieke aanvoer van auto’s niet optimaal meer kan worden verwerkt.

 

De aankoop van deze locatie is een mooi vervolg op de jarenlange goede relatie die PingProperties heeft met BOB Autowas, die teruggaat naar 2004. In dat jaar kocht PingProperties BOB Autowas in Schiedam. Ook in 2019 werd in samenwerking een grondpositie verworven langs de A16/A15 in Ridderkerk, waar ook een nieuwe BOB Autowas werd ontwikkeld.

 

Over BOB Autowas
Met meer dan 20 vestigingen in de hele BOB groep, zijn zij marktleider in een branche die volop in ontwikkeling is. De ambitie is om landelijke dekking te realiseren. BOB Autowas B.V. is een duurzame onderneming en investeert in verdere verduurzaming van hun wasstraten. Iedere wasstraat is uitgerust met een high tech waterrecyclingsysteem waarmee 80% op het watergebruik wordt bespaard. BOB Autowas is tevens een sociale onderneming, waar mensen worden aangenomen die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Zo hebben zij de BOB Academy opgericht, waarin medewerkers worden opgeleid en bijgeschoold.
“Juist door in hen te investeren creëer je loyale en vriendelijke medewerkers. Dat is onze kracht,” aldus Mark de Graaf, Eigenaar van BOB Autowas B.V.

Ga terug

Nieuws

21-06-2022

PingProperties: ROC feestelijk geopend op ENKA-campus in Arnhem

Onlangs is de nieuwe locatie van ROC Rijn IJssel op de ENKA-campus in Arnhem feestelijk geopend. Dit vreugdevolle moment is het resultaat van de in 2018 gestarte samenwerking tussen ROC Rijn IJssel en PingProperties.

Lees meer

13-06-2022

PingProperties verwelkomt Jaya’s in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Jaya’s voor een winkelunit in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Zij huurt per 1 mei 65 m² v.v.o op de eerste etage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 45, waar voorheen Limburgia was gevestigd. De winkel is strategisch gelegen, nabij de roltrappen aan de zijde van het Havenhoofd. De ruimte wordt de aankomende weken verbouwd en zal naar verwachting begin juli geopend worden. Jaya’s is een mooie aanvulling op het winkelaanbod van het centrum, aangezien er nog geen gelegenheid is waar je als winkelend publiek rustig kunt genieten van een goede lunch en lekkernijen.

Lees meer

09-06-2022

PingProperties herontwikkelt binnentuin op Dutch Tech Campus naar klimaatadaptieve ontmoetingsplaats

PingProperties is gestart met fase D van de herontwikkelingsplannen op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. In deze fase wordt het plan uitgevoerd om de binnentuin volledig te herontwikkelen tot een natuurlijke, duurzame en veilige tuin waar een evenwichtige symbiose bestaat tussen mensen en natuur. Het zal een plek worden waar mensen tot rust kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd ondersteunt de tuin ook de biodiversiteit in de ruimere omgeving.

Lees meer
Alle nieuwsberichten