Dutch Tech Campus feestelijk geopend!

27-11-2015

Onlangs is Dutch Tech Campus in Zoetermeer feestelijk geopend door burgemeester Charlie Aptroot. Hiermee Is het officiële startsein gegeven om de reeds bestaande campus verder te ontwikkelen naar een inspirerende werkomgeving waar ICT, technologie en logistiek samenkomen.

 

De opening begon overdag met een minifestival voor de 1000 werknemers op het terrein van Dutch Tech Campus, compleet met foodtrucks, drankjes en vuurkorven. Aansluitend voltrokken burgemeester Charlie Aptroot en wethouder van Economische Zaken Mariette van Leeuwen, het officiële openingsmoment. Dit vond plaats in brasserie Dutch Flavours van Dutch Tech Campus, die voor deze gelegenheid was omgetoverd tot wervelende evenementenlocatie. Na een mooie speech werd de campus symbolisch geopend met een druk op de knop waarna na een harde knal van het confettikanon een doek naar beneden viel en een indrukwekkend filmpje, gemaakt door het Zoetermeerse bedrijf Saproco, afspeelde op een groot scherm.

 

De hele campus was zowel van buiten als binnen prachtig verlicht, wat zorgde voor een sfeervolle, futuristische sfeer. De avond, met walking dinner, heerlijke hapjes en swingende muziek van DJ Charles en saxofonist, was een groot succes.

 

Dutch Tech Campus bestaat uit maar liefst 130.000m² grond met daarop 10 gebouwen bestaande uit 42.412 m² kantoorruimte, hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte is zeer centraal gelegen in de Randstad, rechtstreeks langs de snelweg A12. Gerenommeerde technologie bedrijven als Siemens, Atos, Teleplan, Sivantos en Nokia zijn hier reeds gevestigd.

 

Dutch Tech Campus is een combinatie van werken, samenwerken en ontspanning binnen een groene omgeving met alle denkbare faciliteiten en services binnen handbereik. Bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek worden aan elkaar verbonden, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat met onderlinge synergetische effecten.

Ga terug