Euromaster blijft komende 10 jaar vaste waarde in Rotterdam-Zuid

16-07-2020

Euromaster, specialist in bandenservice en rijcomfort, verlengt het huurcontract van het gebouw aan de Driemanssteeweg 23-25 in Rotterdam-Zuid met 10 jaar. Met deze huurverlenging blijft Euromaster in de regio partner voor banden en gerelateerde services, zowel zakelijk als privé, vanuit een strategisch gelegen locatie. Naast de verlenging van het contract met Euromaster Nederland heeft ook BOB Autowas zich langjarig aan de locatie verbonden. De overeenstemming heeft PingProperties namens de vennootschap Retail Rijnmond bereikt met Euromaster.

 

Uitstekende staat & gunstige strategische ligging
De vennootschap Retail Rijnmond heeft het gebouw aan de Driemanssteeweg 23-25 sinds 2005 in haar portefeuille. In 2013 is het complex, dat een oppervlakte heeft van circa 5.500 m2 en 52 parkeerplaatsen, gesplitst en huurt BOB Autowas een deel van het pand. Recentelijk zijn een aantal technische verbeteringen doorgevoerd waaronder de vervanging van het dak, compleet nieuw buitenschilderwerk, herinrichting van het buitenterrein en de realisatie van extra parkeerplekken. Het gebouw, gekwalificeerd als zijnde light industrial, verkeert in een uitstekende staat en ligt op een voor Euromaster zeer gunstige strategisch ligging: dicht bij de haven van Rotterdam én vlakbij de stad, direct naast de afslag van de A15.

 

Euromaster
Euromaster, 100% dochter van de Michelin Groep, is één van de primaire Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Sinds 1991 is Euromaster in Nederland gevestigd en is sinds die tijd uitgegroeid tot een belangrijke mobiliteitspartner in de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw en grondverzet). In het Rotterdamse havengebied en op luchthaven Schiphol is zij de belangrijkste partner voor al het rijdend materiaal. Tevens is Euromaster actief op de particuliere markt. Het bedrijf is gevestigd in 17 Europese landen en heeft ruim 2.300 vestigingen.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten