Euromaster blijft komende 10 jaar vaste waarde in Rotterdam-Zuid

16-07-2020

Euromaster, specialist in bandenservice en rijcomfort, verlengt het huurcontract van het gebouw aan de Driemanssteeweg 23-25 in Rotterdam-Zuid met 10 jaar. Met deze huurverlenging blijft Euromaster in de regio partner voor banden en gerelateerde services, zowel zakelijk als privé, vanuit een strategisch gelegen locatie. Naast de verlenging van het contract met Euromaster Nederland heeft ook BOB Autowas zich langjarig aan de locatie verbonden. De overeenstemming heeft PingProperties namens de vennootschap Retail Rijnmond bereikt met Euromaster.

 

Uitstekende staat & gunstige strategische ligging
De vennootschap Retail Rijnmond heeft het gebouw aan de Driemanssteeweg 23-25 sinds 2005 in haar portefeuille. In 2013 is het complex, dat een oppervlakte heeft van circa 5.500 m2 en 52 parkeerplaatsen, gesplitst en huurt BOB Autowas een deel van het pand. Recentelijk zijn een aantal technische verbeteringen doorgevoerd waaronder de vervanging van het dak, compleet nieuw buitenschilderwerk, herinrichting van het buitenterrein en de realisatie van extra parkeerplekken. Het gebouw, gekwalificeerd als zijnde light industrial, verkeert in een uitstekende staat en ligt op een voor Euromaster zeer gunstige strategisch ligging: dicht bij de haven van Rotterdam én vlakbij de stad, direct naast de afslag van de A15.

 

Euromaster
Euromaster, 100% dochter van de Michelin Groep, is één van de primaire Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Sinds 1991 is Euromaster in Nederland gevestigd en is sinds die tijd uitgegroeid tot een belangrijke mobiliteitspartner in de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw en grondverzet). In het Rotterdamse havengebied en op luchthaven Schiphol is zij de belangrijkste partner voor al het rijdend materiaal. Tevens is Euromaster actief op de particuliere markt. Het bedrijf is gevestigd in 17 Europese landen en heeft ruim 2.300 vestigingen.

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten