Hotel in gebouw PlusPoint III te Hoofddorp van PingProperties gereed

21-04-2011

Het hotel in het gebouw PlusPoint III van PingProperties is heden een feit geworden. Vrijdag 22 april zal zij haar deuren openen en de eerste gasten verwelkomen.

 

PingProperties heeft het gebouw PlusPoint III aan The Vincent Hotel Group verhuurd. Er is een hotel van de formule Holiday Inn Express (drie sterren) gerealiseerd. Het hotel omvat circa 4.000 m², verdeeld over vijf bouwlagen. Er zijn 125 kamers, een vergaderzaal en een ontbijtruimte gecreëerd.

 

Het hotel ligt in de directe nabijheid van Schiphol en kent in de omgeving slechts beperkt concurrerende hotelformules. The Vincent Hotel Group heeft reeds enkele raamcontracten afgesloten met vliegmaatschappijen ten behoeve van hun crews en vertraagde passagiers. In Europa kent de formule momenteel circa 200 hotels met 23.000 kamers.

 

PlusPoint III is onderdeel van het complex PlusPoint, gelegen op de kantorenlocatie Beukenhorst West. Het complex omvat vier kantoorgebouwen en twee parkeergarages. De komst van het hotel in PlusPoint III heeft een positief effect op het gebied en de waarden van de overige panden van PingProperties in Beukenhorst West.
Holiday Inn Express is een formule van InterContinental Hotel Group, ’s werelds grootste hotelgroep. Holiday Inn Express is een snelgroeiend hotelmerk gericht op de kostenbewuste reiziger.

 

PlusPoint III is één van de 23 objecten in het, door PingProperties aangestuurde, PingProperties Office fund II.

Ga terug