PingProperties sluit eerste transactie met HCOB

04-09-2020

PingProperties heeft een langjarige herfinanciering bij Hamburg Commercial Bank AG (HCOB) afgerond. Met de herfinanciering is een bedrag gemoeid van EUR 24 miljoen. Het is de eerste keer dat PingProperties een financiering heeft afgesloten bij HCOB.

 

De herfinanciering draagt bij aan de strategie van PingProperties om op lange termijn stabiel rendement te genereren. HCOB, met het hoofdkantoor in Hamburg, is verheugd om met deze financiering haar engagement in aangrenzende Europese landen uit te breiden. Met deze financiering, die binnen 4 weken tot stand is gekomen door HCOB, gaat PingProperties een nieuwe relatie aan.

 

Over de portefeuille
De portefeuille is in 2013 opgericht door PingProperties door verschillende hoofdkantoren samen te voegen. De portefeuille bestaat uit meerdere kantoren op toplocaties in de Randstad met een totaal vloeroppervlak van ruim 22.000 m². Alle gebouwen fungeren als hoofdkantoor voor de huurders.

 

Over Hamburg Commercial Bank (HCOB)
Hamburg Commercial Bank is een Duitse particuliere commerciële bank die met een doortastende blik naar de dingen kijkt vanuit het perspectief van haar veelal middelgrote zakelijke klanten. Financiering op maat en een hoog niveau van structureringsexpertise inclusief syndicaties kenmerken de bank.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten