PingProperties sluit eerste transactie met HCOB

04-09-2020

PingProperties heeft een langjarige herfinanciering bij Hamburg Commercial Bank AG (HCOB) afgerond. Met de herfinanciering is een bedrag gemoeid van EUR 24 miljoen. Het is de eerste keer dat PingProperties een financiering heeft afgesloten bij HCOB.

 

De herfinanciering draagt bij aan de strategie van PingProperties om op lange termijn stabiel rendement te genereren. HCOB, met het hoofdkantoor in Hamburg, is verheugd om met deze financiering haar engagement in aangrenzende Europese landen uit te breiden. Met deze financiering, die binnen 4 weken tot stand is gekomen door HCOB, gaat PingProperties een nieuwe relatie aan.

 

Over de portefeuille
De portefeuille is in 2013 opgericht door PingProperties door verschillende hoofdkantoren samen te voegen. De portefeuille bestaat uit meerdere kantoren op toplocaties in de Randstad met een totaal vloeroppervlak van ruim 22.000 m². Alle gebouwen fungeren als hoofdkantoor voor de huurders.

 

Over Hamburg Commercial Bank (HCOB)
Hamburg Commercial Bank is een Duitse particuliere commerciële bank die met een doortastende blik naar de dingen kijkt vanuit het perspectief van haar veelal middelgrote zakelijke klanten. Financiering op maat en een hoog niveau van structureringsexpertise inclusief syndicaties kenmerken de bank.

Ga terug