Ibis Styles Amsterdam Airport viert 3-jarig bestaan!

18-11-2019

Het ibis Styles Amsterdam Airport viert haar 3 jarige bestaan! Het 143-kamers tellende lifestyle-hotel is in 2016 ontstaan uit de herontwikkeling van het voormalig kantoorgebouw van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Sindsdien voert PingProperties tezamen met het enthousiaste hotelteam zelfstandig succesvol het dagelijks management.

 

Het ibis Styles Amsterdam Airport heeft haar omzet voor het derde jaar op rij zien toenemen. De Schiphol hotelmarkt heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt in het aantal hotelovernachtingen en de verwachting is dat dit de komende jaren zal blijven doorzetten. Het gebied Schiphol-Oost is volop in ontwikkeling. Met de komst van het KLM-hoofdkantoor krijgt het hotel er binnenkort wederom een nieuwe buur bij.

 

Ibis Styles Amsterdam Airport biedt haar gasten een unieke beleving om te verblijven in een groene oase aan de rand van het Amsterdamse bos, te midden van alle hectiek van reizen en werken. Het trendy boutique hotel, waar aan elk detail is gedacht, heeft een stijlvol restaurant en een sfeervolle open Skymaster bar. Onlangs kondigde PingProperties aan het hotel verder uit te breiden tot een totaal van 269 kamers.

Ga terug