LeasePlan kiest voor het Atrium in Gouda

02-10-2009

Met ingang van 1 oktober 2009 is er een nieuw contract gesloten voor de huidige locatie van LeasePlan Nederland N.V. in het Atrium te Gouda. Het betreft een huurovereenkomst voor 4.810 m² kantoorruimte en 121 parkeerplaatsen. PingProperties heeft deze verhuurovereenkomst tot stand gebracht, DTZ Zadelhoff trad op als adviseur voor LeasePlan. Het Atrium is onderdeel van het PingProperties Office Fund I.

 

Het Atrium, gelegen aan het Noordelijk Halfrond 10 te Gouda, is een stijlvol kantoor met een dynamische uitstraling, gelegen op een zichtlocatie nabij de N452. In de directe omgeving is een compleet voorzieningenniveau met een hotel en Health Center. De inrichting van het omliggende terrein met groenvoorziening, wandelpaden en vijver zorgt voor een uiterst representatief geheel. Door het unieke ontwerp van het gebouw, waarin een bijzondere atrium is opgenomen, ontstaat een lichte, energieke en professionele werkomgeving waar mensen met plezier in werken. Het Atrium biedt een unieke combinatie van bereikbaarheid, stijl, flexibiliteit en kwaliteit. Na deze transactie is in het Atrium nog circa 2.800 m² met 74 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur.

 

LeasePlan Nederland heeft ruim 125.000 voertuigen in beheer en is daarmee marktleider. De onderneming biedt alle vormen van professioneel wagenparkbeheer voor elk type klant, van personen- tot bedrijfswagens voor het MKB tot multinationals.

 

PingProperties is een investment management organisatie die zich richt op de topvolumes van de commerciële vastgoedmarkt voor kantoren. PingProperties structureert investeringen middels fondsen.

Ga terug