icon_mission

Missie

PingProperties voegt duurzame waarden toe aan bestaand commercieel vastgoed en de ruimtelijke omgeving.

icon_vision

Visie

We streven naar een goed resultaat; zowel voor de duurzame toekomst van het gebouw (en haar omgeving), de gebruiker(s), voor onze investeerder(s) en voor onszelf. Dit realiseren we met een efficiënt en effectief werkende organisatie waarbij onze mensen met veel energie en voldoening samenwerken.

Groei van onze portefeuille is niet een doel op zich. We streven naar onafhankelijkheid en continuïteit.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Eigenaarschap

Doorzettingsvermogen

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat betekent dat wij eerlijk en oprecht handelen. Daarom werken we graag samen met partners die net als wij beschikken over een intrinsieke betrouwbaarheid; wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.  Want alleen als je op elkaar kunt vertrouwen, kun je een lange termijn relatie bouwen.

Wij zijn zeer betrokken en creatief in onze ideeën en plannen. Om onze doelen te bereiken, verplichten we onszelf om taken met een maximum aan effectiviteit en efficiëntie uit te voeren en nemen we de volledige verantwoordelijkheid hierover.

Door onze werkwijze, waarbij het niet alleen gaat om het resultaat maar ook om de manier waarop we dit bereiken, creëren we eigenaarschap. Eigenaarschap maakt dat we ons trots voelen op de resultaten die we behalen, op de kwaliteit die we realiseren en op de intellectuele uitdaging die we doorstaan.

We hebben de wilskracht en vastberadenheid om iets te bereiken. Bij tegenslagen geven we niet op, maar lossen dit op door daadkracht en creativiteit. Door met plezier en enthousiasme te werken aan de uitdagingen die bij iedere vastgoedinvestering weer uniek zijn. We hebben een echte winnaarsmentaliteit en houden van zichtbaar resultaat. Dit bereiken we door gefocust te blijven en uitzonderlijke snelheid te behouden.