Euromaster blijft komende 10 jaar vaste waarde in Rotterdam-Zuid

16-07-2020

Euromaster, specialist in bandenservice en rijcomfort, verlengt het huurcontract van het gebouw aan de Driemanssteeweg 23-25 in Rotterdam-Zuid met 10 jaar. Met deze huurverlenging blijft Euromaster in de regio partner voor banden en gerelateerde services, zowel zakelijk als privé, vanuit een strategisch gelegen locatie. Naast de verlenging van het contract met Euromaster Nederland heeft ook BOB Autowas zich langjarig aan de locatie verbonden. De overeenstemming heeft PingProperties namens de vennootschap Retail Rijnmond bereikt met Euromaster.

 

Uitstekende staat & gunstige strategische ligging
De vennootschap Retail Rijnmond heeft het gebouw aan de Driemanssteeweg 23-25 sinds 2005 in haar portefeuille. In 2013 is het complex, dat een oppervlakte heeft van circa 5.500 m2 en 52 parkeerplaatsen, gesplitst en huurt BOB Autowas een deel van het pand. Recentelijk zijn een aantal technische verbeteringen doorgevoerd waaronder de vervanging van het dak, compleet nieuw buitenschilderwerk, herinrichting van het buitenterrein en de realisatie van extra parkeerplekken. Het gebouw, gekwalificeerd als zijnde light industrial, verkeert in een uitstekende staat en ligt op een voor Euromaster zeer gunstige strategisch ligging: dicht bij de haven van Rotterdam én vlakbij de stad, direct naast de afslag van de A15.

 

Euromaster
Euromaster, 100% dochter van de Michelin Groep, is één van de primaire Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Sinds 1991 is Euromaster in Nederland gevestigd en is sinds die tijd uitgegroeid tot een belangrijke mobiliteitspartner in de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw en grondverzet). In het Rotterdamse havengebied en op luchthaven Schiphol is zij de belangrijkste partner voor al het rijdend materiaal. Tevens is Euromaster actief op de particuliere markt. Het bedrijf is gevestigd in 17 Europese landen en heeft ruim 2.300 vestigingen.

Ga terug

Nieuws

17-09-2020

PingProperties sluit huurovereenkomst met detacheerder Maandag

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met detacheerder Maandag. De detacheerder gaat in totaal 553 m2 v.v.o. huren in kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 14 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A. De huurovereenkomst gaat in op 1 oktober 2020.

Lees meer

10-09-2020

Oplevering nieuwe hoofdkantoor Teijin Aramid, Arnhem

Het nieuwe internationale hoofdkantoor in Arnhem voor kunstvezelmarktleider Teijin Aramid is geheel volgens planning opgeleverd. PingProperties, Teijin Aramid en BAM Bouw en Techniek hebben de officiële overdracht in het nieuwe gebouw ondertekend. Het gebouw, gedoopt tot T ONE, is gelegen op het voormalige AkzoNobel – ENKA terrein in Arnhem. De transformatie van het verouderde, leegstaande laboratorium tot een duurzaam en toekomstbestendig kantoor is in veertien maanden gerealiseerd.

Lees meer

08-09-2020

PingProperties verkoopt hoofdkantoor BAM Infra, Gouda

PingProperties heeft, namens haar PingProperties Corporate Office Fund I B.V., het hoofdkantoor van BAM Infra in Gouda verkocht.  Het kantoorgebouw, bestaande uit een vloeroppervlak 8.640 m² v.v.o. en 237 parkeerplaatsen. De huurovereenkomst met de huurder is recentelijk nog langjarig (12 jaar) verlengd.Ondanks de huidige, marktsituatie, weet PingProperties wederom een succesvolle kapitaalmarkttransactie tot stand te brengen.

Lees meer
Alle nieuwsberichten