PingProperties sluit eerste transactie met HCOB

04-09-2020

PingProperties heeft een langjarige herfinanciering bij Hamburg Commercial Bank AG (HCOB) afgerond. Met de herfinanciering is een bedrag gemoeid van EUR 24 miljoen. Het is de eerste keer dat PingProperties een financiering heeft afgesloten bij HCOB.

 

De herfinanciering draagt bij aan de strategie van PingProperties om op lange termijn stabiel rendement te genereren. HCOB, met het hoofdkantoor in Hamburg, is verheugd om met deze financiering haar engagement in aangrenzende Europese landen uit te breiden. Met deze financiering, die binnen 4 weken tot stand is gekomen door HCOB, gaat PingProperties een nieuwe relatie aan.

 

Over de portefeuille
De portefeuille is in 2013 opgericht door PingProperties door verschillende hoofdkantoren samen te voegen. De portefeuille bestaat uit meerdere kantoren op toplocaties in de Randstad met een totaal vloeroppervlak van ruim 22.000 m². Alle gebouwen fungeren als hoofdkantoor voor de huurders.

 

Over Hamburg Commercial Bank (HCOB)
Hamburg Commercial Bank is een Duitse particuliere commerciële bank die met een doortastende blik naar de dingen kijkt vanuit het perspectief van haar veelal middelgrote zakelijke klanten. Financiering op maat en een hoog niveau van structureringsexpertise inclusief syndicaties kenmerken de bank.

Ga terug

Nieuws

17-09-2020

PingProperties sluit huurovereenkomst met detacheerder Maandag

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met detacheerder Maandag. De detacheerder gaat in totaal 553 m2 v.v.o. huren in kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 14 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A. De huurovereenkomst gaat in op 1 oktober 2020.

Lees meer

10-09-2020

Oplevering nieuwe hoofdkantoor Teijin Aramid, Arnhem

Het nieuwe internationale hoofdkantoor in Arnhem voor kunstvezelmarktleider Teijin Aramid is geheel volgens planning opgeleverd. PingProperties, Teijin Aramid en BAM Bouw en Techniek hebben de officiële overdracht in het nieuwe gebouw ondertekend. Het gebouw, gedoopt tot T ONE, is gelegen op het voormalige AkzoNobel – ENKA terrein in Arnhem. De transformatie van het verouderde, leegstaande laboratorium tot een duurzaam en toekomstbestendig kantoor is in veertien maanden gerealiseerd.

Lees meer

08-09-2020

PingProperties verkoopt hoofdkantoor BAM Infra, Gouda

PingProperties heeft, namens haar PingProperties Corporate Office Fund I B.V., het hoofdkantoor van BAM Infra in Gouda verkocht.  Het kantoorgebouw, bestaande uit een vloeroppervlak 8.640 m² v.v.o. en 237 parkeerplaatsen. De huurovereenkomst met de huurder is recentelijk nog langjarig (12 jaar) verlengd.Ondanks de huidige, marktsituatie, weet PingProperties wederom een succesvolle kapitaalmarkttransactie tot stand te brengen.

Lees meer
Alle nieuwsberichten