PingProperties breidt zorgaanbod uit in Gezondheidscentrum Eudokiaplein te Rotterdam

14-09-2021

PingProperties breidt namens Eudokiaplein B.V. het zorgaanbod verder uit in het Gezondheidscentrum Eudokiaplein te Rotterdam Noord. Per 1 oktober 2021 is een nieuwe huurovereenkomst gesloten met een apotheek, die Apotheek Eudokiaplein zal gaan heten, voor 110 m² v.v.o. Deze uitbreiding is een volgende stap in de doorontwikkeling van het gezondheidscentrum van Eudokiaplein.

 

Apotheek Eudokiaplein wordt geheel toekomstbestendig met alle technologische ontwikkelingen van deze tijd. Het krijgt een afhaalmachine zodat medicatie 24/7 is op te halen. Het is van grote toegevoegde waarde voor het centrum en de wijk.

 

Gezondheidscentrum Eudokiaplein maakt onderdeel uit van het werk- en winkelcentrum Eudokiaplein dat centraal gelegen is in een multiculturele wijk waar steeds meer hoogopgeleide jongeren zich vestigen. PingProperties werkt aan haar visie om het gehele Eudokiaplein-complex verder te ontwikkelen tot een plek waar wijkbewoners samenkomen en waar ze onder één dak worden voorzien in hun dagelijkse behoeften. Het winkelcentrum biedt bezoekers de mogelijkheid om hun dagelijkse boodschappen te doen met huurders als o.a. Albert Heijn, Aldi, Kruidvat, Bagels & Beans en Praxis en heeft ruim 55.000 bezoekers per week. Het Gezondheidscentrum voorziet in diverse maatschappelijke functies gericht op zorg en welzijn, waaronder Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Stichting Sarya, Stichting Nidos, Stichting BforYou, TULP Educatie, Stichting ASVZ, Al Gitaan én de aanwezigheid van het gemeente kantoor die ook het accent heeft op Zorg & Welzijn.

Ga terug

Wij zijn verhuisd naar:
Piet Guilonardweg 3
1117 EE Schiphol