PingProperties breidt zorgaanbod uit in Gezondheidscentrum Eudokiaplein te Rotterdam

14-09-2021

PingProperties breidt namens Eudokiaplein B.V. het zorgaanbod verder uit in het Gezondheidscentrum Eudokiaplein te Rotterdam Noord. Per 1 oktober 2021 is een nieuwe huurovereenkomst gesloten met een apotheek, die Apotheek Eudokiaplein zal gaan heten, voor 110 m² v.v.o. Deze uitbreiding is een volgende stap in de doorontwikkeling van het gezondheidscentrum van Eudokiaplein.

 

Apotheek Eudokiaplein wordt geheel toekomstbestendig met alle technologische ontwikkelingen van deze tijd. Het krijgt een afhaalmachine zodat medicatie 24/7 is op te halen. Het is van grote toegevoegde waarde voor het centrum en de wijk.

 

Gezondheidscentrum Eudokiaplein maakt onderdeel uit van het werk- en winkelcentrum Eudokiaplein dat centraal gelegen is in een multiculturele wijk waar steeds meer hoogopgeleide jongeren zich vestigen. PingProperties werkt aan haar visie om het gehele Eudokiaplein-complex verder te ontwikkelen tot een plek waar wijkbewoners samenkomen en waar ze onder één dak worden voorzien in hun dagelijkse behoeften. Het winkelcentrum biedt bezoekers de mogelijkheid om hun dagelijkse boodschappen te doen met huurders als o.a. Albert Heijn, Aldi, Kruidvat, Bagels & Beans en Praxis en heeft ruim 55.000 bezoekers per week. Het Gezondheidscentrum voorziet in diverse maatschappelijke functies gericht op zorg en welzijn, waaronder Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Stichting Sarya, Stichting Nidos, Stichting BforYou, TULP Educatie, Stichting ASVZ, Al Gitaan én de aanwezigheid van het gemeente kantoor die ook het accent heeft op Zorg & Welzijn.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten