PingProperties sluit huurovereenkomst met Dura Vermeer

23-07-2020

PingProperties heeft namens Welplaat Beherend Vennoot B.V. een nieuwe huurder gevonden voor het kantoorpand aan de Oude Maasweg 2 in Rotterdam-Botlek. Dura Vermeer Haven & Industrie B.V. huurt ca. 645 m² in het kantoorpand en heeft thans haar intrek genomen.

 

Na deze overeenstemming met Dura Vermeer is er nog ca. 1.000 m² kwalitatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder PingProperties.

 

Markant object op unieke plek
Het kantoorpand is een markant object gelegen op een unieke plek in het havengebied van Rotterdam, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas. Voor Dura Vermeer Haven & Industrie is dit een mooie stap om zich te kunnen huisvesten middenin het gebied waar hun projecten plaats vinden. Om het gebouw future-proof te maken voor deze nieuwe huurder worden de klimaatinstallaties gemoderniseerd, energiezuinige LED-verlichting geplaatst en wordt het sanitair gerenoveerd. Deze maatregelen zullen in eerste instantie zorgen voor een energie label C met de bedoeling om vervolgens het gebouw verder te verduurzamen naar een energielabel A.

 

Strategische ligging
De Botlek is een haven- en industriegebied in de havens van Rotterdam dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel. Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

 

Over Dura Vermeer Haven & Industrie B.V.
Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. www.duravermeer.nl

Ga terug

Nieuws

17-09-2020

PingProperties sluit huurovereenkomst met detacheerder Maandag

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met detacheerder Maandag. De detacheerder gaat in totaal 553 m2 v.v.o. huren in kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 14 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A. De huurovereenkomst gaat in op 1 oktober 2020.

Lees meer

10-09-2020

Oplevering nieuwe hoofdkantoor Teijin Aramid, Arnhem

Het nieuwe internationale hoofdkantoor in Arnhem voor kunstvezelmarktleider Teijin Aramid is geheel volgens planning opgeleverd. PingProperties, Teijin Aramid en BAM Bouw en Techniek hebben de officiële overdracht in het nieuwe gebouw ondertekend. Het gebouw, gedoopt tot T ONE, is gelegen op het voormalige AkzoNobel – ENKA terrein in Arnhem. De transformatie van het verouderde, leegstaande laboratorium tot een duurzaam en toekomstbestendig kantoor is in veertien maanden gerealiseerd.

Lees meer

08-09-2020

PingProperties verkoopt hoofdkantoor BAM Infra, Gouda

PingProperties heeft, namens haar PingProperties Corporate Office Fund I B.V., het hoofdkantoor van BAM Infra in Gouda verkocht.  Het kantoorgebouw, bestaande uit een vloeroppervlak 8.640 m² v.v.o. en 237 parkeerplaatsen. De huurovereenkomst met de huurder is recentelijk nog langjarig (12 jaar) verlengd.Ondanks de huidige, marktsituatie, weet PingProperties wederom een succesvolle kapitaalmarkttransactie tot stand te brengen.

Lees meer
Alle nieuwsberichten