PingProperties sluit huurovereenkomst met Dura Vermeer

23-07-2020

PingProperties heeft namens Welplaat Beherend Vennoot B.V. een nieuwe huurder gevonden voor het kantoorpand aan de Oude Maasweg 2 in Rotterdam-Botlek. Dura Vermeer Haven & Industrie B.V. huurt ca. 645 m² in het kantoorpand en heeft thans haar intrek genomen.

 

Na deze overeenstemming met Dura Vermeer is er nog ca. 1.000 m² kwalitatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder PingProperties.

 

Markant object op unieke plek
Het kantoorpand is een markant object gelegen op een unieke plek in het havengebied van Rotterdam, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas. Voor Dura Vermeer Haven & Industrie is dit een mooie stap om zich te kunnen huisvesten middenin het gebied waar hun projecten plaats vinden. Om het gebouw future-proof te maken voor deze nieuwe huurder worden de klimaatinstallaties gemoderniseerd, energiezuinige LED-verlichting geplaatst en wordt het sanitair gerenoveerd. Deze maatregelen zullen in eerste instantie zorgen voor een energie label C met de bedoeling om vervolgens het gebouw verder te verduurzamen naar een energielabel A.

 

Strategische ligging
De Botlek is een haven- en industriegebied in de havens van Rotterdam dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel. Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

 

Over Dura Vermeer Haven & Industrie B.V.
Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. www.duravermeer.nl

Ga terug