PingProperties sluit langjarige huurovereenkomsten met 2 nieuwe bedrijven voor de Dutch Tech Campus in Zoetermeer

31-05-2022

PingProperties voegt twee nieuwe huurders, gerelateerd aan smart mobility, ICT en e-health & care business, toe aan haar Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Onlangs sloten Addverb Technologies en FieldworK een langjarige huurovereenkomst voor de campus. Door het aantrekken van deze huurders is het multi-tenant gebouw gelegen aan de Werner von Siemenstraat 13 weer volledig verhuurd.

 

Per 1 mei zal Addverb Technologies 242 m² kantoorruimte en 315 m² bedrijfsruimte in gebruik nemen om van hieruit de Europese markt te gaan bedienen. Addverb Technologies B.V. is een robotica bedrijf dat robots en systemen ontwikkelt en implementeert voor volledig geautomatiseerde logistieke distributiecentra (onder andere for e-commerce) en sluit daarmee aan op het Dutch Tech Campus concept van mobiliteit en IT.

 

Per 1 juni vestigt FieldworK haar hoofdkantoor op de campus voor 550 m² kantoorruimte en 12 parkeerplaatsen. FieldworK is een detacheringsbedrijf dat technisch specialisten en opdrachtgevers op het gebied van industriële en infrastructurele projecten samenbrengt.

 

Over Dutch Tech Campus en Dutch Innovation Park
Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park in Zoetermeer, dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. In het Park delen ICT-bedrijven en zo’n 800 ICT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie ontstaan innovaties en nieuwe business.

 

Kijk voor meer informatie op: www.dutchtechcampus.nl en www.dutchinnovationpark.nl.

Ga terug

Nieuws

21-06-2022

PingProperties: ROC feestelijk geopend op ENKA-campus in Arnhem

Onlangs is de nieuwe locatie van ROC Rijn IJssel op de ENKA-campus in Arnhem feestelijk geopend. Dit vreugdevolle moment is het resultaat van de in 2018 gestarte samenwerking tussen ROC Rijn IJssel en PingProperties.

Lees meer

13-06-2022

PingProperties verwelkomt Jaya’s in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Jaya’s voor een winkelunit in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Zij huurt per 1 mei 65 m² v.v.o op de eerste etage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 45, waar voorheen Limburgia was gevestigd. De winkel is strategisch gelegen, nabij de roltrappen aan de zijde van het Havenhoofd. De ruimte wordt de aankomende weken verbouwd en zal naar verwachting begin juli geopend worden. Jaya’s is een mooie aanvulling op het winkelaanbod van het centrum, aangezien er nog geen gelegenheid is waar je als winkelend publiek rustig kunt genieten van een goede lunch en lekkernijen.

Lees meer

09-06-2022

PingProperties herontwikkelt binnentuin op Dutch Tech Campus naar klimaatadaptieve ontmoetingsplaats

PingProperties is gestart met fase D van de herontwikkelingsplannen op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. In deze fase wordt het plan uitgevoerd om de binnentuin volledig te herontwikkelen tot een natuurlijke, duurzame en veilige tuin waar een evenwichtige symbiose bestaat tussen mensen en natuur. Het zal een plek worden waar mensen tot rust kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd ondersteunt de tuin ook de biodiversiteit in de ruimere omgeving.

Lees meer
Alle nieuwsberichten