PingProperties sluit langjarige huurovereenkomsten met 2 nieuwe bedrijven voor de Dutch Tech Campus in Zoetermeer

31-05-2022

PingProperties voegt twee nieuwe huurders, gerelateerd aan smart mobility, ICT en e-health & care business, toe aan haar Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Onlangs sloten Addverb Technologies en FieldworK een langjarige huurovereenkomst voor de campus. Door het aantrekken van deze huurders is het multi-tenant gebouw gelegen aan de Werner von Siemenstraat 13 weer volledig verhuurd.

 

Per 1 mei zal Addverb Technologies 242 m² kantoorruimte en 315 m² bedrijfsruimte in gebruik nemen om van hieruit de Europese markt te gaan bedienen. Addverb Technologies B.V. is een robotica bedrijf dat robots en systemen ontwikkelt en implementeert voor volledig geautomatiseerde logistieke distributiecentra (onder andere for e-commerce) en sluit daarmee aan op het Dutch Tech Campus concept van mobiliteit en IT.

 

Per 1 juni vestigt FieldworK haar hoofdkantoor op de campus voor 550 m² kantoorruimte en 12 parkeerplaatsen. FieldworK is een detacheringsbedrijf dat technisch specialisten en opdrachtgevers op het gebied van industriële en infrastructurele projecten samenbrengt.

 

Over Dutch Tech Campus en Dutch Innovation Park
Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park in Zoetermeer, dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. In het Park delen ICT-bedrijven en zo’n 800 ICT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie ontstaan innovaties en nieuwe business.

 

Kijk voor meer informatie op: www.dutchtechcampus.nl en www.dutchinnovationpark.nl.

Ga terug