PingProperties verlengt financiering ibis Styles A'dam Airport

14-07-2020

PingProperties heeft onlangs de financiering van haar ibis Styles Amsterdam Airport hotel, aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol-Oost, vroegtijdig verlengd bij ING. De verlenging van de financiering is door PingProperties zelf tot stand gebracht.

 

Het gebouw ‘Skymaster’ is in 2005 aangekocht door PingProperties en is na een succesvolle herontwikkeling in 2016 thans in gebruik als ibis Styles Amsterdam Airport hotel. Het hotel ligt naast het Amsterdamse Bos op Schiphol-Oost, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Zo kondigde KLM aan in de nabije toekomst direct tegenover het hotel haar hoofdkantoor te vestigen. Ook PingProperties heeft vergaande ontwikkelingsplannen. Zij heeft de intentie om het hotel verder uit te breiden tot een totaal van 266 kamers.

 

ibis Styles Amsterdam Airport
Het ibis Styles Amsterdam Airport is een duurzaam lifestyle hotel met 141 kamers, een stijlvol restaurant, een gezellig ingerichte Skymaster bar en een lounge & gym voor ontspanning. Het hotel biedt haar gasten een unieke beleving om te verblijven in een groene oase, te midden van alle hectiek van reizen en werken en luchthaven Schiphol. Aan elk detail is gedacht en het niveau voor kwaliteit en service ligt hoog. Gezien de ligging van ibis Styles Amsterdam Airport nabij luchthaven Schiphol, is het hotel een aantrekkelijke locatie voor zowel nationale als internationale gasten. PingProperties voert tezamen met het enthousiaste hotelteam, zelfstandig het dagelijks management.

Ga terug

Nieuws

17-09-2020

PingProperties sluit huurovereenkomst met detacheerder Maandag

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met detacheerder Maandag. De detacheerder gaat in totaal 553 m2 v.v.o. huren in kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 14 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A. De huurovereenkomst gaat in op 1 oktober 2020.

Lees meer

10-09-2020

Oplevering nieuwe hoofdkantoor Teijin Aramid, Arnhem

Het nieuwe internationale hoofdkantoor in Arnhem voor kunstvezelmarktleider Teijin Aramid is geheel volgens planning opgeleverd. PingProperties, Teijin Aramid en BAM Bouw en Techniek hebben de officiële overdracht in het nieuwe gebouw ondertekend. Het gebouw, gedoopt tot T ONE, is gelegen op het voormalige AkzoNobel – ENKA terrein in Arnhem. De transformatie van het verouderde, leegstaande laboratorium tot een duurzaam en toekomstbestendig kantoor is in veertien maanden gerealiseerd.

Lees meer

08-09-2020

PingProperties verkoopt hoofdkantoor BAM Infra, Gouda

PingProperties heeft, namens haar PingProperties Corporate Office Fund I B.V., het hoofdkantoor van BAM Infra in Gouda verkocht.  Het kantoorgebouw, bestaande uit een vloeroppervlak 8.640 m² v.v.o. en 237 parkeerplaatsen. De huurovereenkomst met de huurder is recentelijk nog langjarig (12 jaar) verlengd.Ondanks de huidige, marktsituatie, weet PingProperties wederom een succesvolle kapitaalmarkttransactie tot stand te brengen.

Lees meer
Alle nieuwsberichten