PingProperties verlengt financiering ibis Styles A'dam Airport

14-07-2020

PingProperties heeft onlangs de financiering van haar ibis Styles Amsterdam Airport hotel, aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol-Oost, vroegtijdig verlengd bij ING. De verlenging van de financiering is door PingProperties zelf tot stand gebracht.

 

Het gebouw ‘Skymaster’ is in 2005 aangekocht door PingProperties en is na een succesvolle herontwikkeling in 2016 thans in gebruik als ibis Styles Amsterdam Airport hotel. Het hotel ligt naast het Amsterdamse Bos op Schiphol-Oost, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Zo kondigde KLM aan in de nabije toekomst direct tegenover het hotel haar hoofdkantoor te vestigen. Ook PingProperties heeft vergaande ontwikkelingsplannen. Zij heeft de intentie om het hotel verder uit te breiden tot een totaal van 266 kamers.

 

ibis Styles Amsterdam Airport
Het ibis Styles Amsterdam Airport is een duurzaam lifestyle hotel met 141 kamers, een stijlvol restaurant, een gezellig ingerichte Skymaster bar en een lounge & gym voor ontspanning. Het hotel biedt haar gasten een unieke beleving om te verblijven in een groene oase, te midden van alle hectiek van reizen en werken en luchthaven Schiphol. Aan elk detail is gedacht en het niveau voor kwaliteit en service ligt hoog. Gezien de ligging van ibis Styles Amsterdam Airport nabij luchthaven Schiphol, is het hotel een aantrekkelijke locatie voor zowel nationale als internationale gasten. PingProperties voert tezamen met het enthousiaste hotelteam, zelfstandig het dagelijks management.

Ga terug