PingProperties verlengt huurcontract Grey Valley

03-08-2020

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Grey Valley over een verlenging van de huurovereenkomst op Dutch Tech Campus (DTC), gelegen in het Dutch Innovation Park in Zoetermeer. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 870 m² met 15 parkeerplaatsen. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Dutch Tech Campus.

 

Grey Valley is sinds 2018 gevestigd op Dutch Tech Campus. Vanaf het moment van aankoop van DTC in 2015 is PingProperties gestart met het herpositioneren van het terrein naar campusconcept (Dutch Tech Campus), het verbeteren van de gemeenschappelijke faciliteiten en het verbeteren van de mobiliteit om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Ook in de toekomst zal er nog volop geïnvesteerd worden. Een belangrijke reden waardoor Grey Valley heeft besloten tot verlenging op deze locatie.

 

Grey Valley
Grey Valley Incubator is een initiatief van Bureauvijftig. Grey Valley Incubator is een fysieke locatie en inspirerende omgeving waar start-ups en andere ondernemers met een concept of product gericht op ouderen zich kunnen vestigen, maar ook een plek waar living labs, investeerders en kennis samenkomen.

 

Dutch Tech Campus, Zoetermeer
Dutch Tech Campus is een campus gelegen op het voormalig Siemens complex in het hart van de Randstad in de gemeente Zoetermeer. Hier worden diverse nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek aan elkaar verbonden. Huidige en nieuwe huurders kunnen kennis delen en samenwerken, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat met onderlinge synergetische effecten. Het complex bevat 13 hectare met daarop 10 gebouwen. Het gaat om zowel kantoorruimte als hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 42.000 m² v.v.o. Het terrein is nog volop in ontwikkeling en transformatie tot hoogwaardig en volledig duurzaam bedrijvenpark. Inmiddels zijn diverse succesvolle bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek (waaronder Siemens Mobility, ATOS medical, Teleplan en Grey Valley) op de campus gevestigd.

 

Dutch Innovation Park, Zoetermeer
Dutch Innovation Park is dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. Hier delen IT-bedrijven en ruim 800 IT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie op het park ontstaan innovaties en nieuwe business. Dutch Innovation Park verbindt en biedt kansen.

Ga terug

Nieuws

17-09-2020

PingProperties sluit huurovereenkomst met detacheerder Maandag

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met detacheerder Maandag. De detacheerder gaat in totaal 553 m2 v.v.o. huren in kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 14 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A. De huurovereenkomst gaat in op 1 oktober 2020.

Lees meer

10-09-2020

Oplevering nieuwe hoofdkantoor Teijin Aramid, Arnhem

Het nieuwe internationale hoofdkantoor in Arnhem voor kunstvezelmarktleider Teijin Aramid is geheel volgens planning opgeleverd. PingProperties, Teijin Aramid en BAM Bouw en Techniek hebben de officiële overdracht in het nieuwe gebouw ondertekend. Het gebouw, gedoopt tot T ONE, is gelegen op het voormalige AkzoNobel – ENKA terrein in Arnhem. De transformatie van het verouderde, leegstaande laboratorium tot een duurzaam en toekomstbestendig kantoor is in veertien maanden gerealiseerd.

Lees meer

08-09-2020

PingProperties verkoopt hoofdkantoor BAM Infra, Gouda

PingProperties heeft, namens haar PingProperties Corporate Office Fund I B.V., het hoofdkantoor van BAM Infra in Gouda verkocht.  Het kantoorgebouw, bestaande uit een vloeroppervlak 8.640 m² v.v.o. en 237 parkeerplaatsen. De huurovereenkomst met de huurder is recentelijk nog langjarig (12 jaar) verlengd.Ondanks de huidige, marktsituatie, weet PingProperties wederom een succesvolle kapitaalmarkttransactie tot stand te brengen.

Lees meer
Alle nieuwsberichten