PingProperties verlengt huurcontract Grey Valley

03-08-2020

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Grey Valley over een verlenging van de huurovereenkomst op Dutch Tech Campus (DTC), gelegen in het Dutch Innovation Park in Zoetermeer. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 870 m² met 15 parkeerplaatsen. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Dutch Tech Campus.

 

Grey Valley is sinds 2018 gevestigd op Dutch Tech Campus. Vanaf het moment van aankoop van DTC in 2015 is PingProperties gestart met het herpositioneren van het terrein naar campusconcept (Dutch Tech Campus), het verbeteren van de gemeenschappelijke faciliteiten en het verbeteren van de mobiliteit om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Ook in de toekomst zal er nog volop geïnvesteerd worden. Een belangrijke reden waardoor Grey Valley heeft besloten tot verlenging op deze locatie.

 

Grey Valley
Grey Valley Incubator is een initiatief van Bureauvijftig. Grey Valley Incubator is een fysieke locatie en inspirerende omgeving waar start-ups en andere ondernemers met een concept of product gericht op ouderen zich kunnen vestigen, maar ook een plek waar living labs, investeerders en kennis samenkomen.

 

Dutch Tech Campus, Zoetermeer
Dutch Tech Campus is een campus gelegen op het voormalig Siemens complex in het hart van de Randstad in de gemeente Zoetermeer. Hier worden diverse nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek aan elkaar verbonden. Huidige en nieuwe huurders kunnen kennis delen en samenwerken, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat met onderlinge synergetische effecten. Het complex bevat 13 hectare met daarop 10 gebouwen. Het gaat om zowel kantoorruimte als hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 42.000 m² v.v.o. Het terrein is nog volop in ontwikkeling en transformatie tot hoogwaardig en volledig duurzaam bedrijvenpark. Inmiddels zijn diverse succesvolle bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek (waaronder Siemens Mobility, ATOS medical, Teleplan en Grey Valley) op de campus gevestigd.

 

Dutch Innovation Park, Zoetermeer
Dutch Innovation Park is dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. Hier delen IT-bedrijven en ruim 800 IT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie op het park ontstaan innovaties en nieuwe business. Dutch Innovation Park verbindt en biedt kansen.

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten