PingProperties verlengt huurovereenkomst Burger King tot 2034

20-01-2020

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met Burger King Restaurants B.V. verlengd met 7,5 jaar voor de Burger King aan de ’s-Gravelandseweg in Schiedam. De huurovereenkomst loopt door tot 2034 en betreft 620 m2 v.v.o.

 

Tegelijkertijd heeft Burger King fors geïnvesteerd in de locatie door het interieur volledig om te bouwen naar haar nieuwe concept. Ook het exterieur is, in samenwerking met PingProperties, opgefrist. Het pand is hiermee vergaand verduurzaamd doordat ook alle verlichting is vervangen door LED. Door het bijtekenen verbindt Burger King zich langjarig aan dit gebied in Schiedam dat volop in ontwikkeling is.

 

Over Burger King
Burger King is een internationale keten van fastfoodrestaurants. Het eerste BURGER KING® restaurant werd in 1954 geopend in Miami, Florida. In 1957 zag de ‘whopper’ het levenslicht in de Verenigde Staten. Sinds 1975 is Burger King ook in Europa gevestigd en worden er per jaar 2,1 miljard WHOPPERs verkocht. Sinds 2010 maakt Burger King deel uit van 3G Capital, een internationale financiële groep, die zich richt op duurzame groei op lange termijn. In Nederland zijn er nu meer dan zestig Burger King-vestigingen. Het bedrijf heeft een stevige groeiambitie en is continu op zoek naar geschikte locaties om nieuwe Burger King restaurants te vestigen, zowel in bestaande panden binnen steden, als op nieuwbouwlocaties daarbuiten.

Ga terug

Nieuws

24-02-2020

PingProperties & ROC Rijn IJssel verkrijgen onherroepelijke omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning van ROC Rijn IJssel voor de realisatie van een nieuwe campus aan de Velperweg 76 Arnhem is onlangs onherroepelijk geworden. Dit betekent dat er gestart kan worden met de bouw. Op het terrein wordt een duurzame campus gerealiseerd waar verscheidene clusters gecentreerd worden op één centrale locatie. De realisatie van de campus is onderdeel van een grootschalig binnenstedelijke gebiedsontwikkeling van het voormalige monofunctionele AkzoNobel/ENKA-terrein tot een multifunctioneel gebied waar wonen, werken en onderwijs samen komen. De verwachting is dat na zomer 2021 de ROC Rijn IJssel campus volledig operationeel is. De realisatie geschiedt in nauwe samenwerking met PingProperties. 50% belang hebben.

Lees meer

18-02-2020

Wijziging aandelen eerste stap gebiedsontwikkeling DTC, Zoetermeer

PingProperties heeft de aandelenstructuur van het fonds van Dutch Tech Campus, Zoetermeer gewijzigd. Met de wijziging breidt aandeelhouder PingInvestors haar belang als investeerder uit en treedt Time Equities toe als nieuwe investeerder. De aandelen zijn overgenomen van twee uittredende investeringspartners waardoor beide investeerders nu 50% belang hebben.

Lees meer

23-01-2020

Nieuwe huurders Eudokiaplein: Tulp Educatie en Stichting ASVZ

PingProperties heeft onlangs langjarige huurovereenkomsten gesloten met Tulp Educatie en Stichting ASVZ voor het werk- & winkelcomplex Eudokiaplein te Rotterdam. Het gaat om een totaal van 400 m2 v.v.o. De komst van beide nieuwe huurders sluit goed aan bij de ambitie van PingProperties om huurders die gericht zijn op zorg en welzijn voor lange termijn te verbinden aan het Eudokiaplein.

Lees meer
Alle nieuwsberichten