PingProperties verlengt huurovereenkomst Burger King tot 2034

20-01-2020

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met Burger King Restaurants B.V. verlengd met 7,5 jaar voor de Burger King aan de ’s-Gravelandseweg in Schiedam. De huurovereenkomst loopt door tot 2034 en betreft 620 m2 v.v.o.

 

Tegelijkertijd heeft Burger King fors geïnvesteerd in de locatie door het interieur volledig om te bouwen naar haar nieuwe concept. Ook het exterieur is, in samenwerking met PingProperties, opgefrist. Het pand is hiermee vergaand verduurzaamd doordat ook alle verlichting is vervangen door LED. Door het bijtekenen verbindt Burger King zich langjarig aan dit gebied in Schiedam dat volop in ontwikkeling is.

 

Over Burger King
Burger King is een internationale keten van fastfoodrestaurants. Het eerste BURGER KING® restaurant werd in 1954 geopend in Miami, Florida. In 1957 zag de ‘whopper’ het levenslicht in de Verenigde Staten. Sinds 1975 is Burger King ook in Europa gevestigd en worden er per jaar 2,1 miljard WHOPPERs verkocht. Sinds 2010 maakt Burger King deel uit van 3G Capital, een internationale financiële groep, die zich richt op duurzame groei op lange termijn. In Nederland zijn er nu meer dan zestig Burger King-vestigingen. Het bedrijf heeft een stevige groeiambitie en is continu op zoek naar geschikte locaties om nieuwe Burger King restaurants te vestigen, zowel in bestaande panden binnen steden, als op nieuwbouwlocaties daarbuiten.

Ga terug