Onis Vastgoed verwerft locatie Sandersmeubelstad te Utrecht

19-06-2009

De Zwolse projectontwikkelaar Onis Vastgoed B.V. heeft onlangs het complex aan de Winthontlaan 4-6 te Utrecht verworven. In dit complex was tot het voorjaar van 2009 o.a. Sanders Meubelstad gehuisvest.

 

PingProperties trad bij de verkoop van de Winthontlaan op voor het beleggingsconsortium. Het object maakte deel uit van PingProperties Office Fund I.

 

Onis Vastgoed B.V. heeft ambitieuze en concrete plannen voor de herontwikkeling van het terrein dat totaal ca. 10.000 m2 groot is en op korte afstand van het Utrechtse centrum is gelegen aan een A-12 zichtlocatie. De gesprekken met de Gemeente omtrent het vestigen van een hotel met vergaderfaciliteiten, fitness/wellness centre en kantoorruimten, verlopen voorspoedig.

 

Bij deze transactie werd Onis Vastgoed B.V. begeleid door Waltmann Beleggingen gevestigd aan de Maliesingel te Utrecht.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten