PingProperties bereikt overeenstemming over herfinanciering

30-03-2012

PingProperties heeft een herfinanciering kunnen bewerkstelligen voor het PingProperties Office fund I (OGON), de voormalige Oranje-Nassau portefeuille. De totale herfinanciering bedraagt circa 141 miljoen euro en heeft een looptijd tot oktober 2016. Betrokken banken hierbij zijn ING Real Estate Finance en SNS Property Finance.

 

Onderdeel van deze herfinanciering is de toevoeging van drie kantoorgebouwen. Het betreft de aankoop van het kantoorgebouw gelegen aan de Daltonlaan 700 te Utrecht. Dit gebouw is op de begane grond en eerste verdieping na volledig verhuurd aan BAM Utiliteitsbouw B.V. (regio Utrecht) en is in 2009 gerenoveerd. Het heeft een centrale ligging op Rijnsweerd en een uitstekende parkeernorm. De andere twee aankopen betreffen de naast elkaar gelegen gebouwen Loevestein A en Loevestein B aan Loevestein 33 in Ede. In totaal bestaat het complex uit circa 5.638 m² kantoorruimte, verdeeld over 3 bouwlagen en is in zijn geheel verhuurd aan Nationale Nederlanden.

 

PingProperties Office fund I heeft hiermee in totaal 12 kwalitatief hoogwaardige kantoorgebouwen in portefeuille met een totaal verhuurbare vloeroppervlakte van 72.195 m².

Ga terug