PingProperties bereikt overeenstemming over herfinanciering

30-03-2012

PingProperties heeft een herfinanciering kunnen bewerkstelligen voor het PingProperties Office fund I (OGON), de voormalige Oranje-Nassau portefeuille. De totale herfinanciering bedraagt circa 141 miljoen euro en heeft een looptijd tot oktober 2016. Betrokken banken hierbij zijn ING Real Estate Finance en SNS Property Finance.

 

Onderdeel van deze herfinanciering is de toevoeging van drie kantoorgebouwen. Het betreft de aankoop van het kantoorgebouw gelegen aan de Daltonlaan 700 te Utrecht. Dit gebouw is op de begane grond en eerste verdieping na volledig verhuurd aan BAM Utiliteitsbouw B.V. (regio Utrecht) en is in 2009 gerenoveerd. Het heeft een centrale ligging op Rijnsweerd en een uitstekende parkeernorm. De andere twee aankopen betreffen de naast elkaar gelegen gebouwen Loevestein A en Loevestein B aan Loevestein 33 in Ede. In totaal bestaat het complex uit circa 5.638 m² kantoorruimte, verdeeld over 3 bouwlagen en is in zijn geheel verhuurd aan Nationale Nederlanden.

 

PingProperties Office fund I heeft hiermee in totaal 12 kwalitatief hoogwaardige kantoorgebouwen in portefeuille met een totaal verhuurbare vloeroppervlakte van 72.195 m².

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten