PingProperties boort eerste paal voor Topcon op de Dutch Tech Campus

21-04-2021

PingProperties breidt de Dutch Tech Campus in het Dutch Innovation Park uit. Vandaag ging de eerste paal voor de nieuwe bedrijfsruimte voor Topcon Europe Positioning bv de grond in. Het eerste paal-moment werd in kleine kring gevierd en was door belangstellenden via een livestream te bekijken.

 

Bram Harding, (Re) Development Manager van PingProperties:
‘Met de start van de bouw zet PingProperties weer een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de Dutch Tech Campus. De komst van Topcon sluit goed aan bij de ambitie van PingProperties om de campus verder te ontwikkelen tot een volwassen, duurzame campus voor IT-bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care.’

 

Na oplevering van het gebouw – naar verwachting in oktober 2021 – betrekt Topcon circa 4.700 m² vloeroppervlakte bestaande uit hoogwaardige kantoorruimte, bedrijfsruimte en 50 parkeerplaatsen.

 

Wethouder Jan Iedema (Economie & Onderwijs) verwelkomt het beursgenoteerde Japanse high-tech bedrijf in Zoetermeer:
‘Topcon is een waardevolle aanwinst voor de Dutch Tech Campus en het Dutch Innovation Park. Door de inspanningen van PingProperties wordt het nog aantrekkelijker voor ondernemingen om zich hier te vestigen. De komst van dit toonaangevende internationale bedrijf biedt daarnaast kansen voor de Dutch Innovation Community om samen te werken aan nieuwe innovatieve projecten.’

 

Over Dutch Tech Campus (DTC) en Dutch Innovation Park
De Dutch Tech Campus is een thuisbasis voor diverse nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek. DTC is onderdeel van het Dutch Innovation Park in Zoetermeer, dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. In het Park delen ICT-bedrijven en ruim 800 ICT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie ontstaan innovaties en nieuwe business.

Kijk voor meer informatie op: www.dutchtechcampus.nl en www.dutchinnovationpark.nl.

 

Ga terug