PingProperties breidt zorgaanbod uit in Gezondheidscentrum Eudokiaplein te Rotterdam

07-01-2021

PingProperties breidt namens Eudokiaplein B.V. het zorgaanbod verder uit in het Gezondheidscentrum Eudokiaplein te Rotterdam Noord. Per 1 januari 2021 is hiertoe een nieuwe huurovereenkomst gesloten met een Rotterdamse huisartsenmaatschap voor 450 m² v.v.o. Door het landelijke, maar ook Rotterdamse tekort aan huisartsen, is deze uitbreiding van grote toegevoegde waarde voor het centrum en de wijk.

 

Gezondheidscentrum Eudokiaplein maakt onderdeel uit van het werk- en winkelcentrum Eudokiaplein dat centraal gelegen is in een multiculturele wijk waar steeds meer hoogopgeleide jongeren zich vestigen. PingProperties werkt aan haar visie om het gehele Eudokiaplein-complex verder te ontwikkelen tot een plek waar wijkbewoners samenkomen en waar ze onder één dak worden voorzien in hun dagelijkse behoeften. Het Winkelcentrum biedt bezoekers de mogelijkheid om hun dagelijkse boodschappen te doen met huurders als o.a. Albert Heijn, Aldi, Kruidvat, Bagels & Beans en Praxis en heeft ruim 55.000 bezoekers per week. Het Gezondheidscentrum voorziet in diverse maatschappelijke functies gericht op zorg en welzijn, waaronder Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Stichting Sarya, Stichting Nidos, Stichting BforYou, TULP Educatie, Stichting ASVZ, Al Gitaan én de aanwezigheid van het gemeente kantoor die ook het accent heeft op Zorg & Welzijn.

 

Het complex kent een uitstekende bereikbaarheid door diverse bus- en tramverbindingen, het dichtbijgelegen treinstation Rotterdam-Centraal en de snelweg A13 (Rotterdam- Den Haag- Amsterdam) en A20 (Rotterdam- Utrecht).

Ga terug