PingProperties contracteert Aan de Stegge Twello voor realisatie 21.000 m² nieuwbouw op de Dutch Tech Campus

06-12-2021

PingProperties start samen met aannemer Aan de Stegge Twello in maart 2022 met de realisatie van circa 21.000 m² logistieke bedrijfsruimte en kantoorruimte op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. ABN AMRO financiert het object aan de Werner von Siemensstraat 49 te Zoetermeer. De nieuwbouw bedrijfsruimte zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 worden opgeleverd aan de huurders Lamboo Medical, circa 15.500 m², en Siemens, circa 5.500 m².

 

PingProperties kocht de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat in Zoetermeer in 2015. Het voormalig Siemensterrein van 13 hectare is inmiddels herontwikkeld tot een levendige campus met een eigen identiteit en een consistente huurbezetting. Dutch Tech Campus omvat, inclusief de geplande uitbreiding, circa 70.000 m² vastgoed verdeeld over 11 gebouwen. Het is de thuisbasis voor gerenommeerde technologiebedrijven als Siemens, Yunex Traffic, Topcon Europe Positioning, Reconext, Lamboo Medical, Atos Medical en WS Audiology.

 

Ontwikkeling Dutch Tech Campus
Het object kwalificeert als een van de beste bedrijfsgebouwen aan de A12, mede door haar ligging naast het station en direct aan de A12. Dit wordt kracht bijgezet door de hoogwaardige technische specificaties en hoge duurzaamheidsambities. De komst van Lamboo Medical en nieuwe divisies van Siemens zetten kracht bij de ambitie van PingProperties in het realiseren van een duurzame, toekomstbestendige campus voor bedrijven gericht op smart mobility, ICT en health care. Eerder dit jaar is de nieuwe bedrijfsruimte voor Topcon Europe Positioning opgeleverd, alsmede de nieuwe kantoorruimte voor Siemens Mobility en Yunex Traffic.

 

Over Dutch Tech Campus en Dutch Innovation Park
Dutch Tech Campus is een thuisbasis voor nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek. Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park te Zoetermeer, dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health care. In het Dutch Innovation Park delen ICT-bedrijven en ruim 800 ICT-studenten kennis, door de synergie ontstaan innovaties en new business.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten