PingProperties herfinanciert met ABN AMRO haar ibis Styles Amsterdam Airport hotel

28-03-2022

Per 1 april a.s. heeft PingProperties een nieuwe financiering afgesloten bij ABN AMRO voor haar ibis Styles Amsterdam Airport hotel op Schiphol-Oost. Deze herfinanciering voorziet PingProperties in een partner die openstaat voor de verdere uitrol van haar businessplan op deze locatie.

 

Het voormalige kantoorgebouw aan de Piet Guilonardweg 3 werd door PingProperties aangekocht, herontwikkeld en getransformeerd tot duurzaam lifestyle hotel, en opende haar deuren in 2016 met 143 kamers. Sindsdien voert PingProperties zelfstandig het dagelijks management. Vorig jaar lanceerde PingProperties het “Connect Working”-concept in het hotel, waarbij een versterkende koppeling wordt gemaakt tussen de kantoor- en hotelfuncties. Hier is mede invulling aan gegeven doordat PingProperties zelf intrede heeft genomen in het hotel.

 

Voor de hotelfunctie realiseert PingProperties in Q1 van dit jaar meer dan een verdubbeling van de omzet t.o.v. Q1 2021. Dit betekent een aanzienlijk herstel dit jaar en medio 2023 een volledig herstel tot het niveau van 2019. Op basis van deze prognose verwacht PingProperties op korte termijn ook het businessplan, om het hotel met ca. 126 kamers en diverse faciliteiten uit te breiden, nieuw leven te kunnen inblazen.

Ga terug