PingProperties herfinanciert samen met ABN AMRO de Dutch Tech Campus

10-08-2021

PingProperties herfinanciert met ABN AMRO de Dutch Tech Campus te Zoetermeer. De financiering betreft een verlenging en uitbreiding. Door de realisatie van twee bedrijfsgebouwen en de verduurzaming van een deel van de bestaande bouw ondergaat de Dutch Tech Campus een exponentiële groei. Deze groei is de bewijsvoering van de duurzaamheidsambitie van PingProperties voor een toekomstbestendige campus.

 

PingProperties heeft de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat in Zoetermeer sinds 2015 in portefeuille. Het voormalig Siemensterrein van 13 hectare is herontwikkeld tot een levendige campus met een eigen identiteit en een consistente huurbezetting. Dutch Tech Campus omvat momenteel ca. 44.000 m² vastgoed in 10 gebouwen en breidt uit naar ca. 65.000 m² in 2022. De Dutch Tech Campus is de thuisbasis voor gerenommeerde technologie bedrijven als Siemens, Topcon Postioning, Reconext, Lamboo Medical, Atos Medical en WSAudiology.

 

Ontwikkeling Dutch Tech Campus
Met de nieuwbouw van de twee hoogwaardige bedrijfsruimtes worden de huurders Lamboo Medical en Topcon Europe Positioning verwelkomt. Lamboo Medical is marktleider in de bouw en ontwikkeling van innovatieve mobiele medische accommodaties zoals modulair verplaatsbare MRI, CT-scans, Cath-lab, Mammografie en PET-CT-eenheden. Topcon Europe Positioning is een Japans hightechbedrijf op het gebied van positionering. Siemens Mobility heeft zich recent langjarig gecommitteerd aan de campus en betrekt in september de hoogwaardig vernieuwde bedrijfsruimte. Hiermee ontstaat de meest aantrekkelijke campus aan de A12 voor nationale en internationale bedrijven op het gebied van smart mobility, ICT en health care.

 

Kijk voor meer informatie op: www.dutchtechcampus.nl en www.dutchinnovationpark.nl. Dutch Tech Campus maakt onderdeel uit van het Dutch Innovation Park, de komende jaren investeert de gemeente Zoetermeer fors in het Park en in de nauwe samenwerking.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten