PingProperties koopt hoofdkantoor Towers Watson

09-06-2015

Onlangs heeft PingProperties, ten behoeve van het ‘PingProperties Corporate Office fund V’, het eigendom van het hoofdkantoor van Towers Watson aan de Prof. E.M. Meijerslaan 5 in Amstelveen verworven.

 

Het gebouw
Het hoofdkantoor van Towers Watson is een hoogwaardig en duurzaam gebouw van circa 4.000 m² en 90 parkeerplaatsen, gelegen in kantorenpark Kronenburg te Amstelveen. Het gebouw is in 2001 voor Towers Perrin gebouwd. Toen Towers Perrin in 2011 fuseerde met Watson Wyatt is gekozen om het gebouw als nieuw hoofdkantoor in gebruik te nemen en grootschalig te renoveren.

 

Het fonds
Het PingProperties Corporate Office fund V, waar ook de kantoren van Canon Nederland te Den Bosch en PLUS Retail te Utrecht onderdeel van uit maken, kenmerkt zich door een stabiel en aantrekkelijk kasrendement met een laag risicoprofiel. De aankoop van het hoofdkantoor van Towers Watson versterkt het fonds op het gebied van locatiespreiding en diversifiëring van debiteuren. Door integrale aankoop en herfinanciering bij ING maakt het fonds gebruik van de aantrekkelijke marktrente.

 

Towers Watson
Towers Watson biedt oplossingen voor effectief management van mensen, risico’s en kapitaal. De cliënten van Towers Watson profiteren van de denkkracht en expertise van 15.000 professionals in 35 landen en van de inzichten die breed internationaal onderzoek biedt.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten