PingProperties levert duurzame herontwikkeling op aan TKH Security B.V. op Dutch Tech Campus

04-04-2024

PingProperties levert na een renovatie van 9 maanden een volledig verduurzaamd en toekomstbestendig kantoorgebouw op van circa 4.000 m2 aan TKH Security op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer.

 

Op 2 april is de oplevering van het kantoor door PingProperties, BAM Bouw en Techniek en TKH Security officieel getekend. In oktober vorig jaar werd al de bijbehorende 1.575 m2 bedrijfsruimte opgeleverd. Met deze herontwikkeling heeft BAM Bouw en Techniek, in opdracht van PingProperties, een verouderd gebouw van circa 6.000 m2 volledig getransformeerd tot een duurzaam en toekomstbestendig gebouw met energielabel A+. Hiervoor is de installatietechniek geheel vernieuwd en het gebouw voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en een sedum dak.

 

PingProperties en TKH Security tekenden eind 2022 een langdurige huurovereenkomst waarbij deze herontwikkeling een belangrijk onderdeel was. TKH Security investeert zelf ook in het gebouw middels de realisatie van een nieuw inbouwpakket, waarbij duurzaamheid & flexibiliteit een belangrijke rol spelen. Naast deze verduurzamingsingrepen heeft TKH Security geïnvesteerd in een zeer uitnodigende hoofdentree en een vide in de kern van het gebouw die meerdere verdiepingen met elkaar verbindt.
TKH Security verwacht in juni van dit jaar te kunnen verhuizen naar het state of the art kantoorpand met bedrijfsruimte.

 

TKH Security B.V
TKH Security B.V. is onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group N.V. TKH Security ontwikkelt en produceert hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van veiligheid en mobiliteit.

 

Ontwikkeling Dutch Tech Campus
Door het aantrekken van TKH Security als nieuwe huurder is een belangrijke stap gezet door PingProperties in de ontwikkeling van de Dutch Tech Campus en het creëren van een duurzame, toekomstbestendige campus voor smart technology bedrijven die zich richten op het snijvlak van Communication, Mobility, en Healthcare. Het cluster van hoogwaardige technologiebedrijven, tezamen met de ICT-opleiding van de Haagse Hogeschool maakt Dutch Tech Campus een van de sterkste vestigingslocaties in de regio. Dit wordt onderstreept door de hoogwaardige technische en duurzame specificaties van de gebouwen en de uitstekende autobereikbaarheid in combinatie met hoogwaardig openbaar vervoer in de vorm van het NS-station en de Randstadrail.

Ga terug