PingProperties levert nieuwe locatie op van BOB Autowas in Rotterdam IJsselmonde

11-11-2020

PingProperties heeft namens één van haar vennootschappen in samenwerking met BOB Autowas een nieuwe hypermoderne wasstraat gerealiseerd. De wasstraat is gelegen aan Drachmestraat 2 op bedrijventerrein Cornelisland in Rotterdam IJsselmonde. Het perceel waarop de vestiging is gebouwd bedraagt 3.500 m². Het gebouw zelf heeft een vloeroppervlak van 2.812 m². Door toevoeging van deze vestiging wordt het bedieningsgebied voor klanten van BOB Autowas in de regio Rijnmond aanzienlijk verhoogd. De vestiging is namelijk complementair aan de bestaande BOB Autowas vestigingen in Rotterdam Zuid en Schiedam.

 

Het vertrouwen uit de jarenlange relatie heeft geresulteerd in een mooie samenwerking met deze ontwikkeling als resultaat. PingProperties heeft de bouw van de wasstraat door BOB Autowas gefinancierd waarbij BOB Autowas zich met een 15 jarige huurovereenkomst heeft gecommitteerd aan de locatie. BOB Autowas heeft onlangs haar intrek genomen in de nieuwe vestiging.

 

Sander Rovers van PingProperties: ‘Al sinds 2004 is er een zeer nauw samenwerkingsverbond tussen PingProperties en BOB Autowas. Dit vertrouwen en ons geloof in de filosofie van de onderneming BOB Autowas heeft de basis gelegd voor de ontwikkeling van dit Autowaspaleis. Wat ze op deze locatie gaan doen is écht uniek!’.

 

Mark de Graaf, CEO van BOB Autowas: ‘Het verstevigen van onze aanwezigheid en naamsbekendheid in de regio Rotterdam-Rijnmand was al lange tijd een doel van ons. Met onze nieuwe locatie kan niemand om ons heen in regio Rijnmond. Om op deze mooie plek met enorm veel traffic te gaan zitten was doorslaggevend’.

 

Over de vestiging
De nieuwe vestiging is speciaal in samenwerking met de huurder ontwikkeld en tevens de eerste nieuwbouw vestiging van BOB Autowas. De bouw heeft een jaar geduurd. De autowasstraat is voorzien van de laatste technische innovaties op het gebied van autowas en staat garant voor een unieke carwash-beleving. Door de ligging direct naast het knooppunt rijksweg A15/A16 is BOB Autowas IJsselmonde heel goed te bereiken. De locatie is een mooie aanvulling voor BOB Autowas op haar bestaande locatie-bestand. Het ligt aan de rand van een nieuwe gebouwde woonwijk. Hierdoor is BOB Autowas in staat de gehele regio Rotterdam – Rijnmond te bedienen.

 

Mark de Graaf, CEO van BOB Autowas: ‘BOB Autowas Rotterdam-IJsselmonde is een droom die uitkomt voor mij persoonlijk. Onze huidige vestigingen hebben we vanuit een bestaand pand of vanuit overnames opgebouwd. BOB Autowas IJsselmonde is onze eerste vestiging die vanaf ‘scratch’ is gebouwd. Ik ben PingProperties enorm dankbaar dat wij de mogelijkheid en de vrijheid hebben gekregen om dit fantastische pand neer te mogen zetten waarin wij wederom de autowas beleving voor onze klanten naar een beter en hoger niveau hebben weten te tillen. De vestiging in IJsselmonde staat volledig in het teken van belevenis voor de klant, dat zie je terug in de inrichting en aankleding van het pand. Het verassende gevoel door een LED-Boog met fantastische content, de eerste handwax band van de wereld, de AutoSpa, de interieurband en uiteraard de beste configuratie van de Holz machine met ACE componenten samengevoegd in een prachtige machinekamer. Al deze genoemde innovaties zorgen ervoor dat IJsselmonde het paradepaardje is van BOB Autowas en een nieuwe Benchmark voor de wasbranche’.

 

Over BOB Autowas
Eind 2004 opende BOB Autowas als eerste carwash een binnenreinigingsband in Nederland. Destijds een nieuwe ontwikkeling die uniek was in Nederland. Het werd een groot succes waarbij zij zich focussen op een unieke carwash- beleving door gebruik van bewegende beelden en andere gadgets. Inmiddels heeft het bedrijf 19 vestigingen in Nederland, inclusief de nieuwe vestiging in IJsselmonde, en 2 vestigingen in het buitenland. Daarmee is het bedrijf marktleider in de Nederlandse carwash-sector. www.bobautowas.nl

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten