PingProperties ontwikkelt nieuwe bedrijfsruimte voor Topcon op Dutch Tech Campus, Zoetermeer

14-10-2020

PingProperties gaat op Dutch Tech Campus in Zoetermeer voor Topcon Europe Positioning B.V. een gloednieuwe stand alone bedrijfsruimte realiseren. Na oplevering van het gebouw, dat wordt ontwikkeld aan de Werner von Siemensstraat, huurt Topcon 3.350 m² vloeroppervlakte met daarbij kantoren en parkeerplaatsen. Topcon had eind vorig jaar al aangegeven zich langjarig te willen verbinden aan DTC. Onlangs zijn PingProperties en Topcon een nieuwe locatie overeengekomen, waardoor de ontwikkeling van de stand alone bedrijfsruimte voor Topcon mogelijk is geworden. De uitstekende ligging en de synergetische voordelen van de campus speelden een belangrijke rol in de keuze voor DTC. Naar verwachting zal Topcon in de zomer van 2021 haar intrek nemen op de campus.

 

Ontwikkeling
Hiermee zet PingProperties een 2e belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van Dutch Tech Campus. Onlangs heeft ook Siemens Mobility aangegeven zich langjarig aan de campus te verbinden. De komst van Topcon en de huur verlenging met Siemens Mobility sluiten goed aan bij de ambitie van PingProperties om de campus verder te ontwikkelen tot een volwassen duurzame campus voor bedrijven gericht op slimme technologie, ICT en logistiek.

 

Over Topcon
De Topcon Positioning Group ontwikkelt, produceert en distribueert producten en oplossingen op het gebied van nauwkeurige positiebepaling en omgevingsinventarisatie. Topcon creëert hiermee oplossingen en workflows voor de (land)bouw en infra en maakt het mogelijk om deze verder door te voeren in onze huidige en toekomstige manier van werken. De integratie van zeer nauwkeurige positionerings producten, snelle imaging en informatiemanagement vanuit de cloud zorgt voor een hogere productiviteit, een betere kwaliteit en een kleinere impact op het milieu.

Ga terug