PingProperties rondt financiering Blauwhoed hoofdkantoor Rotterdam af

11-11-2019

PingProperties heeft voor het hoofdkantoor van projectontwikkelaar Blauwhoed aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam een financiering afgesloten met RNHB. In augustus jl. kocht PingProperties het gebouw van Blauwhoed namens één van haar investeerders middels een langjarige sale & lease back. Het gebouw werd all equity aangekocht.

 

In de komende maanden verwacht PingProperties de laatste leegstaande ruimte te verhuren waarmee het business plan verder wordt voltooid. Eerder financierde RNHB medio 2018 voor PingProperties het gebouw aan het Churchillplein 1 in Den Haag welke in gebruik is door een internationaal gerechtshof.

 

Over het pand
Het kantoorpand, waar o.a. het hoofdkantoor van Blauwhoed is gevestigd, ligt aan de kop het kantorenpark Brainpark II in Rotterdam. Het park, dat in 1999 door projectontwikkelaar Blauwhoed zelf is ontwikkeld, bestaat uit twaalf representatieve kantoorgebouwen en is gelegen langs een groene laan. Het royale perceel is ingericht met veel groenvoorzieningen en een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. De locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid vanwege de directe ligging aan de snelweg A16 (Rotterdam/Breda/ Antwerpen) en de nabijheid van metrostation Kralingse Zoom. Het gebouw zelf is goed zichtbaar vanaf de A16.

Ga terug