PingProperties rondt herfinanciering met Berlin Hyp af voor het Cascade-complex in Groningen

11-01-2019

PingProperties heeft een herfinanciering, die al bij Berlin Hyp liep, voor het PingProperties Office fund IV afgerond.

 

PingProperties Corporate Office fund IV heeft het Cascade-complex aan het Cascadeplein 2-10 en de Emmasingel 1-5 in Groningen sinds 2011 in portefeuille. Het duurzame complex (komende jaar geheel energielabel A) heeft een vloeroppervlakte van circa 34.272 m² en beschikt over 341 parkeerplaatsen.

 

Het kantorencomplex
Het Cascade-complex is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Groningen, direct op het centraal station. Het complex kenmerkt zich door de overheid gerelateerde huurders, die hier al sinds de realisatie van het complex in 1997-2000 zijn gehuisvest en door de uitstekende kwaliteit van de gebouwen. De gebouwen zijn langjarig verhuurd aan diverse overheidsdiensten. PingProperties Corporate Office fund IV heeft inmiddels zeven van de negen Cascade-gebouwen in bezit.

 

Deze verlenging van de fondsfinanciering is door PingProperties zelf tot stand gebracht.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten