PingProperties rondt herfinanciering met Berlin Hyp af.

08-02-2018

PingProperties heeft een herfinanciering afgerond voor het PingProperties Office fund VII. De financiering, die reeds bij vastgoedfinancier Berlin Hyp liep, is met vijf jaar verlengd.

 

PingProperties Corporate Office fund VII heeft het kantorencomplex aan de Prinses Beatrixlaan 800 in Den Haag sinds 2013 in portefeuille. Het complex heeft een vloeroppervlakte van circa 29.065 m² en beschikt over 542 parkeerplaatsen. De bereikbaarheid is uitstekend, het complex ligt op loopafstand van station Laan van NOI en de Randstadrail. Tevens per auto goed bereikbaar dankzij de directe ligging aan de A12.

 

Het Beatrixkwartier is volop in beweging. Er wordt nieuwgebouwd en bestaande gebouwen worden gerenoveerd. Deze nieuwe plannen omvatten naast kantoren ook woningen en voorzieningen, zoals een hotel en winkels. Deze combinatie zorgt voor een levendige, stedelijke sfeer in het gebied.
Het gebouw is langjarig en volledig verhuurd aan Siemens Nederland b.v. Siemens behoort tot de grootste onderneming op elektrotechnisch en technologisch gebied in ons land.

 

Voor deze verlenging van de fondsfinanciering is PingProperties geadviseerd door Loyens & Loeff.

Ga terug