PingProperties sluit huurovereenkomst met Loyals Online op Dutch Tech Campus

21-12-2017

PingProperties heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten met Loyals Online B.V. op Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Per 1 januari 2018 gaan zij ca. 215 m² kantoorruimte en 5 parkeerplaatsen huren. De vestiging van Loyals Online op Dutch Tech Campus betreft een relocatie van haar vestiging te Noordwijk.

 

Dutch Tech Campus (DTC) is gelegen in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. DTC faciliteert een breed scala aan toonaangevende tech-gerelateerde huurders (onder andere Siemens, Teleplan, Atos Medical, Sivantos en Atos) in op maat gesneden huisvesting. Na de aankoop in 2015 is PingProperties gestart met de uitrol van het campus concept, waarbij aanzienlijk is geïnvesteerd in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Inmiddels beschikt DTC o.a. over twee horecafaciliteiten, een vergadercentrum en een eigen busverbinding naar het station. In 2018 zal station Lansingerland-Zoetermeer worden geopend, welke direct naast de Dutch Tech Campus is gelegen.

 

Over Loyals Online B.V.
Loyals Online is een brand communicatiebureau voor de wereld van morgen. Altijd zijn ze op zoek naar ‘the next big thing’, omdat de markt constant verandert. Ze zijn gebouwd op een sterke online backbone en geloven sterk in goede creatie, design en live (brand) events. De analisten van loyals begrijpen de kracht van data en weten hoe ze deze data kunnen gebruiken. Of het nu uit social media-kanalen komt, van een website of uit een event. In Loyals zijn de volgende drie vakgebieden samengebracht:
Online: van websites en webshops tot online applicaties en zoekmachineoptimalisatie
Offline: ontwikkeling van huisstijlen, logo’s brochures en advertenties
Events: doordachte en slim georganiseerde evenementen die het merk van de klant uitdragen.

Ga terug