PingProperties sluit huurovereenkomst met Loyals Online op Dutch Tech Campus

21-12-2017

PingProperties heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten met Loyals Online B.V. op Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Per 1 januari 2018 gaan zij ca. 215 m² kantoorruimte en 5 parkeerplaatsen huren. De vestiging van Loyals Online op Dutch Tech Campus betreft een relocatie van haar vestiging te Noordwijk.

 

Dutch Tech Campus (DTC) is gelegen in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. DTC faciliteert een breed scala aan toonaangevende tech-gerelateerde huurders (onder andere Siemens, Teleplan, Atos Medical, Sivantos en Atos) in op maat gesneden huisvesting. Na de aankoop in 2015 is PingProperties gestart met de uitrol van het campus concept, waarbij aanzienlijk is geïnvesteerd in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Inmiddels beschikt DTC o.a. over twee horecafaciliteiten, een vergadercentrum en een eigen busverbinding naar het station. In 2018 zal station Lansingerland-Zoetermeer worden geopend, welke direct naast de Dutch Tech Campus is gelegen.

 

Over Loyals Online B.V.
Loyals Online is een brand communicatiebureau voor de wereld van morgen. Altijd zijn ze op zoek naar ‘the next big thing’, omdat de markt constant verandert. Ze zijn gebouwd op een sterke online backbone en geloven sterk in goede creatie, design en live (brand) events. De analisten van loyals begrijpen de kracht van data en weten hoe ze deze data kunnen gebruiken. Of het nu uit social media-kanalen komt, van een website of uit een event. In Loyals zijn de volgende drie vakgebieden samengebracht:
Online: van websites en webshops tot online applicaties en zoekmachineoptimalisatie
Offline: ontwikkeling van huisstijlen, logo’s brochures en advertenties
Events: doordachte en slim georganiseerde evenementen die het merk van de klant uitdragen.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten