PingProperties sluit huurovereenkomst met twee grote Rotterdamse havenorganisaties

03-01-2022

Recentelijk heeft PingProperties langjarige huurovereenkomsten gesloten met twee grote Rotterdamse havenorganisaties: Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) en Nederlands Loodswezen Rotterdam-Rijnmond. Ze gaan circa 500 m² kantoorruimte huren in het gebouw aan de Oude Maasweg 2 in de Rotterdamse Botlek-haven.

 

Per 1 januari 2022 hebben KRVE en Loodswezen Rotterdam-Rijnmond hun intrek genomen in het gebouw. Beide zijn ze zeer enthousiast over de locatie, die zich dichtbij hun werkzaamheden in de Rotterdamse Botlek bevindt. De KRVE heeft direct voor het gebouw aanlegplaatsen voor de boten. PingProperties is blij om deze havenorganisaties te mogen verwelkomen als nieuwe huurders, het past uitstekend bij het doel van het gebouw.

 

Over KRVE
De Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) is een organisatie die zich bezighoudt met nautische dienstverlening in de Rotterdamse haven op het gebied van vast- en losmaken van zeeschepen, het vervoer van loodsen en alle andere voorkomende werkzaamheden ten behoeve van de zeescheepvaart.

 

Over Loodswezen Rotterdam-Rijnmond
De haven van Rotterdam is de grootste van Europa. Loodswezen Rotterdam-Rijnmond loodst jaarlijks met 220 onafhankelijke professionele loodsen zo’n 56.000 keer schepen vlot en veilig de havens in en uit. In dit druk bevaren gebied, vol terminals, raffinaderijen en chemische fabrieken, dragen we in belangrijke mate bij aan de veiligheid. Dat doen we onder alle weersomstandigheden, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Van de Tweede Maasvlakte tot aan Moerdijk.

 

Over de Oude Maasweg
Het kantoorpand is een markant object van 2.468 m² kantoorruimte dat onlangs energielabel A heeft gekregen. Het pand is gelegen op een unieke plek in het havengebied van Rotterdam, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas. De Botlek is een haven- en industriegebied dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel. Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

Ga terug