PingProperties sluit langjarige huurovereenkomst met hightechbedrijf CAE

01-02-2022

PingProperties sluit een langjarige huurovereenkomst met CAE voor de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Per februari 2022 huurt CAE voor haar traveltech app RosterBuster 230 m2 kantoorruimte op de campus.

RosterBuster is een populaire app voor luchtvaartoperators en bemanning om efficiënter toegang te krijgen tot dienstregelingen. RosterBuster is uitgegroeid tot een internationaal succes en ondersteunt wereldwijd meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen en heeft meer dan 400.000 gebruikers. RosterBuster werd in april 2021 overgenomen door de multinational CAE. CAE is een Canadese hightechbedrijf, toonaangevend op het gebied van digitale oplossingen om de wereld veiliger te maken. Voor de Dutch Tech Campus is CAE is een waardevolle toevoeging aan de andere gevestigde IT-bedrijven op het gebied van smart mobility.

 

Over Dutch Tech Campus en Dutch Innovation Park
De Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park in Zoetermeer, dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. In het Park delen ICT-bedrijven en ruim 800 ICT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie ontstaan innovaties en nieuwe business.

 

Kijk voor meer informatie op: www.dutchtechcampus.nl en www.dutchinnovationpark.nl.

Ga terug