PingProperties sluit langjarige huurovereenkomst met Overload Worldwide

28-02-2023

PingProperties sluit een langjarige huurovereenkomst met Overload Worldwide voor de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Per 1 november 2022 huurt Overload Worldwide 443 m² kantoorruimte op de begane grond van het gebouw aan de Werner von Siemensstraat 7. Overload Worldwide is een opleidingsinstituut op het gebied van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid en sluit daarmee goed aan bij het thema van de Dutch Tech Campus, namelijk IT, Education and Health. Daarbij zullen ze een waardevolle toevoeging zijn wegens het faciliteren van één op één private training sessies voor de gebruikers van de Dutch Tech Campus. Overload Worldwide heeft het pand van binnen verbouwd en heeft daarmee ook diverse luxe ruimtes gecreëerd die door bedrijven gehuurd kunnen worden als vergader/presentatieruimtes.

 

 

 

”We are doing today what others will be doing tomorrow” – Overload Worldwide

 

 

 

 

Over Overload Worldwide
Overload Worldwide is een high level opleidingsinstituut met innovatieve opleidingen op het gebied van fysieke training, re-integratie en blessure behandeling (Mylogenics), het schrijven van sport specifieke trainingen en voedingsadviezen, maar ook met het begeleiden van revalidatieprogramma’s in een exclusieve private gym. Overload Worldwide is HET kwaliteitskeurmerk in deze branche. Om die reden verzorgt Overload Worldwide ook opleidingen voor verschillende korpsen van politie, brandweer, marine en speciale eenheden van defensie.

 

Over Dutch Tech Campus en Dutch Innovation Park
Dutch Tech Campus is een thuisbasis voor nationale en internationale smart technology bedrijven die zich richten op het snijvlak van Communication, Mobility en E-health care. Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park te Zoetermeer, dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health care. In het Dutch Innovation Park delen ICT-bedrijven en ruim 800 ICT-studenten kennis, door synergie ontstaan innovaties en new business.

 

Kijk voor meer informatie op: www.dutchtechcampus.nl en www.dutchinnovationpark.nl.

Ga terug