PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met Trekpleister voor Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer

15-04-2024

PingProperties heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten met drogisterij ‘Trekpleister’ voor het overdekte winkelcentrum Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer. Zij gaan circa 250 m² winkelruimte huren op 1e etage tegenover supermarkt Dirk. Trekpleister verwacht in december, tegelijkertijd met Dirk, haar deuren feestelijk te openen.

 

Trekpleister is een drogisterijketen met 188 filialen in Nederland. Trekpleister is de voordelige buurtdrogist, dichtbij, bereikbaar en met aandacht voor haar klanten. De drogisterijketen is onderdeel van AS Watson Group, ’s werelds grootste health & beauty retailer.

 

Met deze nieuwe huurovereenkomst spreekt A.S. Watson haar vertrouwen uit in de strategie van PingProperties om het 17.000 m² overdekte winkeldeel van Stadshart Zoeterneer te transformeren naar een daily convenience center.

 

Stadhart Daily Plaza
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum binnen Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden. Naast de essentiële aanwezigheid van supermarkt Dirk, die eind dit jaar wordt geopend, worden er ook andere (winkel)formules toegevoegd om het concept van Daily Plaza verder te versterken. Hierbij kan gedacht worden aan een drogisterij, bakker, speelgoedwinkel en andere onmisbare basisaanbieders. Hiervoor zullen bestaande winkeliers worden behouden, mogelijk worden verplaatst dan wel niet worden verlengd en nieuwe daily convenience winkelformules worden toegevoegd.

Ga terug