PingProperties sluit succesvolle verhuurdeal voor Luna ArenA Amsterdam

10-10-2011

Op 7 oktober jl. hebben PingProperties en TMF Group overeenstemming bereikt over de verhuur van Luna ArenA Amsterdam voor circa 10.600 m² kantoorruimte en 137 parkeerplaatsen. Het betreft een langjarige huurovereenkomst die per 1 april 2012 zal ingaan.

 

Vorig jaar heeft PingProperties het nieuwbouwcomplex overgenomen dat sinds de oplevering in 2009 nog geen gebruiker had gevonden. PingProperties heeft daartoe de marketing van Luna ArenA Amsterdam en het asset management krachtig ter hand genomen.

 

Het enthousiasme is zeer groot dat Luna ArenA Amsterdam haar eerste huurder mag verwelkomen. Speciaal voor TMF Group ontwikkelt PingProperties een aantal faciliteiten. Zo wordt een duurzaam dakterras van mossedum aangelegd en wordt een bedrijfsrestaurant voor algemeen gebruik gerealiseerd. Daarnaast zal de begane grond worden ingericht voor TMF en aan de zijkant van het gebouw een 2e entree worden toegevoegd om een toekomstige huurder van een eigen toegang te voorzien. Naar verwachting zal de oplevering plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2012.

 

Luna ArenA Amsterdam is ondergebracht in het PingProperties Office fund IV. Het is een hoogwaardig en representatief gebouw gelegen aan de Herikerbergweg 120. Het gebouw beschikt over een spectaculair atrium en heeft een vloeroppervlakte van circa 15.600 m² v.v.o.. Op loopafstand bevinden zich Absolute Taste, Absolute Break, Absolute Kids, de Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall, Pathé Cinema en Woonmall Villa Arena. Bovendien is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto uitmuntend.

 

Er is nog circa 5.000 m² kantoorruimte beschikbaar. Inmiddels hebben zich meer serieuze kandidaat-huurders gemeld en de verwachting is dat op korte termijn het gehele gebouw verhuurd is.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten