PingProperties sluit succesvolle verhuurdeal voor Luna ArenA Amsterdam

10-10-2011

Op 7 oktober jl. hebben PingProperties en TMF Group overeenstemming bereikt over de verhuur van Luna ArenA Amsterdam voor circa 10.600 m² kantoorruimte en 137 parkeerplaatsen. Het betreft een langjarige huurovereenkomst die per 1 april 2012 zal ingaan.

 

Vorig jaar heeft PingProperties het nieuwbouwcomplex overgenomen dat sinds de oplevering in 2009 nog geen gebruiker had gevonden. PingProperties heeft daartoe de marketing van Luna ArenA Amsterdam en het asset management krachtig ter hand genomen.

 

Het enthousiasme is zeer groot dat Luna ArenA Amsterdam haar eerste huurder mag verwelkomen. Speciaal voor TMF Group ontwikkelt PingProperties een aantal faciliteiten. Zo wordt een duurzaam dakterras van mossedum aangelegd en wordt een bedrijfsrestaurant voor algemeen gebruik gerealiseerd. Daarnaast zal de begane grond worden ingericht voor TMF en aan de zijkant van het gebouw een 2e entree worden toegevoegd om een toekomstige huurder van een eigen toegang te voorzien. Naar verwachting zal de oplevering plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2012.

 

Luna ArenA Amsterdam is ondergebracht in het PingProperties Office fund IV. Het is een hoogwaardig en representatief gebouw gelegen aan de Herikerbergweg 120. Het gebouw beschikt over een spectaculair atrium en heeft een vloeroppervlakte van circa 15.600 m² v.v.o.. Op loopafstand bevinden zich Absolute Taste, Absolute Break, Absolute Kids, de Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall, Pathé Cinema en Woonmall Villa Arena. Bovendien is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto uitmuntend.

 

Er is nog circa 5.000 m² kantoorruimte beschikbaar. Inmiddels hebben zich meer serieuze kandidaat-huurders gemeld en de verwachting is dat op korte termijn het gehele gebouw verhuurd is.

Ga terug