PingProperties verhuist haar hoofdkantoor naar Schiphol

17-09-2021

PingProperties verhuist haar hoofdkantoor per 20 september naar de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol. Met de verhuizing kiest PingProperties strategisch om zich in één van haar eigen assets te huisvesten, namelijk in het ibis Styles Schiphol Airport hotel. Voor PingProperties is dit de tweede keer dat het zich huisvest in haar eigen asset. In 2009 verhuisde PingProperties van de Zuidas naar haar voormalig eigen asset Atlas Arena Amsterdam.

 

De verhuizing vindt plaats omdat PingProperties hiermee invulling geeft aan een nieuw werkconcept genaamd “Connect Working”. Met de veranderende maatschappij en algemene tendens meer thuis te werken, veranderd de rol die het kantoor heeft van een plek om te werken in een plek om te ontmoeten. Deze nieuwe rol vergt nieuwe faciliteiten en diensten voor het stimuleren van deze ontmoeting. Kantoren beginnen daarmee meer en meer te lijken op hotels, die de ontmoetingsrol en de services die daarbij horen van nature al bezitten. Door het kantoor van PingProperties in het ibis Styles Amsterdam Airport te huisvesten is het Connect Working concept nader door PingProperties vormgegeven en leidt de koppeling bovendien tot een versterking van zowel de kantoor- als hotelfunctie. Het interieur van het kantoor is daarbij ingevuld om aan te sluiten bij het concept. Hiermee behaalt PingProperties gelijk een vernieuwingsslag van haar interieur en werkomgeving om aan te sluiten aan de nieuwe manieren van werken. PingProperties verwacht in de toekomst meer ruchtbaarheid te kunnen geven aan het “Connect Working” concept.

 

De professionals van PingProperties kijken er naar uit om aanstaande maandag in het nieuwe kantoor te kunnen starten en haar relaties daar te kunnen ontvangen. PingProperties heeft naast haar hoofdkantoor te Schiphol ook drie site offices in haar eigen assets te weten: Dutch Tech Campus te Zoetermeer, Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht en Winkelcentrum Passage te Schiedam, van waaruit zij werken aan circa 20 prachtige vastgoedobjecten.

 

 

Creating a lasting difference

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten