PingProperties verhuurt aan Movares, Natudis en Océ

27-11-2009

Met ingang van 1 september 2009 is Movares Nederland B.V. gevestigd in het kantoorgebouw Sarphati Plaza aan het Rhijnspoorplein 10-38 te Amsterdam. Er is een huurovereenkomst gesloten voor 5 jaar voor circa 400 m².

 

Op 1 september 2009 heeft ook Océ Nederland B.V. zich gevestigd in een pand van PingProperties. Het gaat om een driejarig contract voor circa 250 m² kantoorruimte en 12 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Pluspoint II aan de Jupiterstraat 82-120 te Hoofddorp.

 

Tenslotte zal vanaf 1 december 2009 Natudis Holding B.V. zich vestigen op De Dreef 2 te Zeist. Natudis is 100% dochter van Koninklijke Wessanen Nederland B.V.. Er is een huurovereenkomst gesloten voor circa 500 m² kantoorruimte en 11 parkeerplaatsen.

 

Zowel Sarphati Plaza te Amsterdam, De Dreef in Zeist, als Pluspoint I t/m IV te Hoofddorp zijn kantoorobjecten die onderdeel uitmaken van PingProperties Office fund II. PingProperties is een investment management organisatie die middels een uniek netwerk van strategische investeringspartners grote kantoren-portefeuilles overneemt. PingProperties structureert investeringen middels fondsen en houdt het asset management in eigen handen.

Ga terug